Γερμανία: Δημοφιλέστερη εφαρμογή ταξί στην Ευρώπη το taxi.eu

Το ειδησεογραφικό κανάλι n-tv ανέλυσε συνολικά 384 εφαρμογές παραγγελίας ταξί σε 55 κατηγορίες. Οι χρήστες έξυπνων κινητών στη Γερμανία ψήφισαν για άλλη μια φορά την εφαρμογή taxi.eu του Βερολίνου ως την πιο δημοφιλή εφαρμογή ταξί στα Γερμανικά Βραβεία Εφαρμογών 2024.

Στην κατάταξη του Γερμανικού Ινστιτούτου για την Ποιότητα των Υπηρεσιών, το taxi.eu βγήκε πρώτο με διαφορά μπροστά από τις Taxi Deutschland, Sixt Ride, Taxi.de, Free Now και Uber.

«Με το taxi.eu εκπροσωπούμαστε πλέον σε εννέα χώρες και παρέχουμε πάνω από 200.000 οδηγούς ταξί. Αυτό το βραβείο είναι για όλους αυτούς, καθώς εξασφαλίζουν την επιτυχία και την αναγνώριση της εφαρμογής», δήλωσε ενθουσιασμένος ο Χέρμαν Βάλντνερ, διευθύνων σύμβουλος του taxi.eu. «Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να ταξιδέψετε με λιμουζίνα, οικολογικό ταξί ή ταξί μεγάλης χωρητικότητας. Το κόμιστρο υπολογίζεται λίγο πριν από την αναχώρηση».

Πάνω από 30.000 χρήστες βαθμολόγησαν την υπηρεσία και τις επιδόσεις, την ευκολία χρήσης και την εξυπηρέτηση πελατών, μεταξύ άλλων, ενώ στην ανάλυση συμπεριλήφθηκαν επίσης πάνω από 100.000 αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με τον Βάλντνερ, το taxi.eu θέτει πρότυπα στην παραγγελία ταξί, η υπηρεσία παρέχεται σε δίκαιη τιμή και η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν στα καταστήματα εφαρμογών της Google και της Apple.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *