Bρετανία: Η FreeNow αυξάνει την προμήθεια σε 18% από τον Φεβρουάριο

Η FreeNow ανακοίνωσε την αύξηση του ποσοστού προμήθειας σε 18% (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) επί των ναύλων των μαύρων ταξί από τις 5 Φεβρουαρίου 2024. Η κίνηση αυτή αντιπροσωπεύει μια μέση αύξηση 0,60 λιρών ανά διαδρομή για τους οδηγούς ταξί που χρησιμοποιούν την εφαρμογή της.

Πηγές της εταιρείας ανέφεραν ότι αυτή η προσαρμογή της προμήθειας αποτελεί ένα στρατηγικό βήμα για τη διασφάλιση της βιώσιμης ανάπτυξης της εταιρείας και την επανεπένδυση στην επιχείρηση.

Τονίζοντας τη σημασία των τεχνολογικών εξελίξεων, της βελτίωσης της εφαρμογής της, της εισαγωγής νέων υπηρεσιών και του μάρκετινγκ, η FreeNow δηλώνει ότι στοχεύει να βελτιώσει την εμπειρία τόσο για τους οδηγούς όσο και για τους επιβάτες. Η εταιρεία υπογραμμίζει τη δέσμευσή της για την προώθηση των προσφορών ταξί, διασφαλίζοντας ότι οι οδηγοί θα λαμβάνουν περισσότερες ευκαιρίες απασχόλησης μέσω της εφαρμογής.

Επίσης, η εταιρεία δεσμεύεται για τη συνεχή αφοσίωσή της στην παροχή μοναδικών πλεονεκτημάτων στους οδηγούς στην πλατφόρμα της. Οι παροχές αυτές κυμαίνονται από ασφάλιση ατυχήματος και ασθένειας έως γονική άδεια. Επιπλέον, η εταιρεία έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης των οδηγών που ενδιαφέρονται να ολοκληρώσουν το τεστ «Γνώση» του Λονδίνου.

Μεταξύ των πρωτοβουλιών που σχεδιάστηκαν για τους οδηγούς που συνεργάζονται με τη FreeNow περιλαμβάνονται:

– Βελτιωμένες παροχές διαφημίσεων εντός του αυτοκινήτου: Οι οδηγοί που εγγράφονται στο αναβαθμισμένο πρόγραμμα διαφήμισης επί του αυτοκινήτου θα απολαμβάνουν μειωμένο ποσοστό προμήθειας. Για παράδειγμα, στο Λονδίνο, η προμήθεια θα είναι μόνο 12% (10% συν ΦΠΑ).

– Πρόγραμμα επιβράβευσης: Προσφέρει στους οδηγούς ταξί αποκλειστικά προνόμια, όπως προτεραιότητα στις προσφορές θέσεων εργασίας και έγκαιρη πρόσβαση σε προκαθορισμένες θέσεις εργασίας.

– Προγράμματα μπόνους: Η εταιρεία θα θεσπίσει διάφορα μπόνους που συνδέονται με δραστηριότητες που σχετίζονται με τις διαδρομές, συμπεριλαμβανομένων των τελών ακύρωσης επιβατών.

– Υποστήριξη για τη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση: Η εταιρεία δεσμεύεται να παρέχει οικονομική ενίσχυση (έως και 2.000 λίρες Αγγλίας) στους οδηγούς που αγοράζουν ηλεκτρικά οχήματα.

– Ολοκληρωμένες παροχές για τους οδηγούς: Αυτά περιλαμβάνουν ασφάλιση ατυχήματος και ασθένειας, αναρρωτική και γονική άδεια, καθώς και εκπτώσεις σε τρόφιμα και καύσιμα.

Αν και η αύξηση της προμήθειας αφορά τους ταξιτζήδες που εργάζονται στην εφαρμογή, η απόφαση της FreeNow αποτελεί μέρος της ευρύτερης στρατηγικής της να επανεπενδύσει στον κλάδο και να βελτιώσει τις υπηρεσίες της. Με την εισαγωγή μιας σειράς υποστηρικτικών μέτρων και κινήτρων, η εταιρεία στοχεύει να μετριάσει τον αντίκτυπο της αύξησης της προμήθειας στους οδηγούς και να διατηρήσει τη θέση της στον κλάδο των ταξί.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *