Iνδία: Το 84% των χρηστών πλατφορμών αντιμετωπίζουν ακυρώσεις διαδρομών όταν η πληρωμή δεν θα γίνει με μετρητά αλλά ψηφιακά

Μια νέα έρευνα διαπίστωσε ότι σχεδόν το 84% των χρηστών εφαρμογών κινητικότητας σε ολόκληρη την Ινδία αντιμετωπίζουν ακυρώσεις διαδρομών όταν οι οδηγοί πληροφορούνται τον προορισμό και την προτίμηση του πελάτη για ηλεκτρονική πληρωμή.

Η έρευνα της LocalCircles, η οποία έλαβε πάνω από 44.000 απαντήσεις από χρήστες εφαρμογών σε 276 περιοχές της Ινδίας, διαπίστωσε επίσης ότι το πρόβλημα έχει ενταθεί τα τελευταία δύο χρόνια. Το 64% των ερωτηθέντων στην έρευνα ήταν άνδρες, ενώ το 36% ήταν γυναίκες.

Η πρώτη ερώτηση της έρευνας ήταν «Ποια ήταν τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίσατε με τις εφαρμογές κινητικότητας τους τελευταίους 12 μήνες;», στην οποία 3 στους 4 ερωτηθέντες απάντησαν «οι οδηγοί που ακυρώνουν τη διαδρομή».

Ορισμένοι από τους 11.119 ερωτηθέντες σε αυτή την ερώτηση έδωσαν περισσότερους από έναν λόγους. Το 62% των ατόμων ανέφερε «υπερβολική τιμολόγηση», το 48% «μεγάλο χρόνο αναμονής», το 29% «καθαριότητα του οχήματος», το 23% «χρεώσεις ακύρωσης», το 8% «αγένεια του οδηγού», το 6% «θέματα ασφάλειας» και το 12% άλλα θέματα.

Η επόμενη ερώτηση ήταν «Πότε οι οδηγοί της εφαρμογής ακύρωσαν τη διαδρομή ή σας ζήτησαν να κάνετε το ίδιο;». Από τους 10.948 ερωτηθέντες, το 37% ανέφερε «κατά τη διαπίστωση του προορισμού», το 5% «μετά τη διαπίστωση ότι η πληρωμή δεν θα γίνει με μετρητά αλλά ψηφιακά», το 42% ανέφερε και τους δύο προηγούμενους λόγους και το 9% ανέφερε άλλους λόγους.

Συνολικά, το 84% των ερωτηθέντων αντιμετώπισε ακυρώσεις είτε λόγω του προορισμού είτε λόγω του ότι δεν ήθελε να πληρώσει με μετρητά, είτε και για τους δύο λόγους, ενώ μόνο το 5% δήλωσε ότι δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *