UberRent: Eίσοδος στην αγορά ενοικίασης αυτοκινήτων στη Γερμανία

Η Uber θα νοικιάζει πλέον και αυτοκίνητα και εισέρχεται σε μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα. Η υπηρεσία Uber Rent είναι διαθέσιμη σε όλη τη Γερμανία. Συνεπώς, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν την Uber Rent και πέραν των 19 περιοχών στις οποίες η εταιρεία δραστηριοποιείται με την υπηρεσία ride-hailing. Τα οχήματα παρέχονται από τις εταιρείες Avis, Budget και Hertz.

Με τη νέα λειτουργία, η ενοικίαση ενός κλασικού ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου θα πρέπει να είναι πιο εύκολη, πιο βολική και πιο προσιτή από ποτέ, υπόσχεται η Uber στην ανακοίνωσή της. Με εκατοντάδες οχήματα από εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων όπως η Hertz, η Avis και η Budget, η νέα υπηρεσία επιτρέπει στους χρήστες να κλείσουν το κατάλληλο αυτοκίνητο για το ταξίδι τους με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η τεχνολογία παρέχεται από την Cartrawler, τον κορυφαίο πάροχο στον κλάδο της ενοικίασης αυτοκινήτων. Η Uber συνεργάζεται επίσης με την Cartrawler και στο λογισμικό.

Με βάση την τοποθεσία και τον προορισμό του χρήστη, η εφαρμογή Uber προτείνει τις καταλληλότερες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων. Οι χρήστες μπορούν επίσης να συγκρίνουν τις επιλογές με βάση την τιμή, το μέγεθος του οχήματος και τις αξιολογήσεις των χρηστών.

Για να κλείσει κάποιος ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο μέσω της εφαρμογής Uber, πρέπει να ενημερώσει την εφαρμογή Uber προκειμένου να αποκτήσει πρόσβαση στην Uber Rent. Στη συνέχεια, επιλέγει την προτιμώμενη τοποθεσία, την ώρα παραλαβής και την ώρα παράδοσης του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου – εκεί εμφανίζονται περισσότερες επιλογές. Για να γίνει ακόμη πιο ομαλή η διαδικασία κράτησης, η εφαρμογή Uber υπενθυμίζει στους χρήστες να ζητήσουν να μεταβούν στην εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων όταν έρθει η ώρα να παραλάβουν το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο. Αρχικά, όλοι οι χρήστες θα λαμβάνουν πίστωση 10 ευρώ για τη διαδρομή που θα διανύσουν για την παραλαβή του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου για κάθε τρεις κρατήσεις ενοικίασης αυτοκινήτου που πραγματοποιούνται μέσω της εφαρμογής.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *