Ισπανία: Η Élite Taxi ξεκίνησε εκστρατεία προσέλκυσης των οδηγών που συνεργάζονται με ψηφιακές πλατφόρμες

Η επαγγελματική ένωση Élite Taxi Barcelona ξεκίνησε εκστρατεία για να απομακρύνει τους οδηγούς από τις πλατφόρμες επιβατικών μεταφορών, όπως η Cabify.

Από χθες, 20 Ιουνίου, 250 στάσεις λεωφορείων στη μητροπολιτική περιοχή της Βαρκελώνης φιλοξενούν πολύχρωμες αφίσες με μηνύματα προς τους οδηγούς των πλατφορμών που αναζητούν μια αξιοπρεπή εργασία.

«Θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα ελπίδας σε όλους τους οδηγούς των πλατφορμών και να τους καλέσουμε να ενταχθούν στον τομέα μας», αναφέρει στην ανακοίνωση η Élite Taxi.

Στα διαφημιστικά μηνύματα, μεταξύ άλλων, αναφέρονται τα εξής:

  • Οι αμοιβές των οδηγών της  Cabify έχουν καταγραφεί: 1.000 ευρώ και 12 ώρες εργασίας
  • Γιατί η εργασία σε ταξί είναι καλύτερη από την εργασία σε πλατφόρμα; Τα ταξί προσφέρουν εισόδημα 30%-40% υψηλότερο από τις πλατφόρμες και 20%-30% λιγότερες ώρες οδήγησης.
  • Γιατί ταξί και όχι VTC; Το 2024, τόσο οι οδηγοί ταξί όσο και οι οδηγοί VTC θα πρέπει να δώσουν εξετάσεις για να εισέλθουν στο επάγγελμα με την ίδια δυσκολία, ανεξάρτητα από το αν θα επιλέξουν τον ένα ή τον άλλο τομέα.
  • Τα μητροπολιτικά ταξί διαθέτουν στόλο 10.521 οχημάτων, εκ των οποίων το 100% μπορεί να προσλάβει εργαζόμενο.
  • Οι VTC το 2024 θα μείνουν με ένα στόλο 800 οχημάτων το πολύ, γεγονός που μειώνει σημαντικά τις πιθανότητες εύρεσης εργασίας.
  • Θα έχετε τις καλύτερες πιθανότητες για μια σταθερή και καλύτερα αμειβόμενη εργασία στον τομέα των ταξί.

Τέλος στις διαφημιστικές αφίσες αναφέρονται και οι τρόποι επικοινωνίας με την Elite Τaxi για όσους ενδιαφέρονται να ενταχθούν στον κλάδο των ταξί.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...