Γαλλία: Το Σαββατοκύριακο 30 Νοεμβρίου – 1 Δεκεμβρίου η 16η Έκθεση Ταξί στο Παρίσι

Το Σαββατοκύριακο 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου 2024 θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι η 16η Έκθεση Ταξί και σύμφωνα με τον επιμελητή της έκθεσης, Μαρκ Σπέρλινγκ, θα συμμετάσχουν εποπτικές αρχές, προμηθευτές, εκπρόσωποι επαγγελματικών ενώσεων, εκθέτες και, φυσικά, οι ίδιοι οι οδηγοί.

Σε συνεργασία με την οργάνωση Les Nouveaux Taxis Parisiens, βραβεία θα απονεμηθούν σε περίπου 50 οδηγούς ταξί, ενώ οι ενώσεις FNAT, FNDT, FNTI και UNIT θα συμμετάσχουν σε τέσσερα συνέδρια. Το πρώτο θα ασχοληθεί με τις μεταφορές ατόμων με μειωμένη κινητικότητα. Το δεύτερο, αφιερωμένο στο ζήτημα των μηδενικών εκπομπών ρύπων, θα επικεντρωθεί στη μετάλλαξη των οχημάτων που επιβάλλει ο πολλαπλασιασμός των ζωνών χαμηλών εκπομπών ρύπων. Σε αυτή τη συζήτηση έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν κατασκευαστές και εκπρόσωποι των Αρχών Κινητικότητας. Το τρίτο συνέδριο θα είναι αφιερωμένο στις γυναίκες επαγγελματίες του κλάδου, είτε πρόκειται για οδηγούς είτε για συνεργάτες. Τέλος, το τέταρτο συνέδριο θα αναδείξει, σε εθνικό επίπεδο, την ποικιλομορφία της δραστηριότητας των ταξί.

Από την έναρξή της, το 1998, η έκθεση αποτελεί ένα παρατηρητήριο για την εξέλιξη του επαγγέλματος. Τα αποτελέσματα του Παρατηρητηρίου του γαλλικού Υπουργείου Μεταφορών δείχνουν ότι από τις 102.000 επιχειρήσεις του κλάδου των επιβατικών μεταφορών τα ταξί εξακολουθούν να αποτελούν την πλειοψηφία στη γαλλική επικράτεια και η δραστηριότητά τους είναι σταθερότερη από εκείνη των ενοικιαζόμενων οχημάτων, καθώς στο επίκεντρο της υπηρεσίας τίθεται η εξυπηρέτηση των επιβατών.

Η είσοδος στην έκθεση για τους οδηγούς ταξί και τις οικογένειές τους είναι δωρεάν, για όλους τους υπόλοιπους επισκέπτες χωρίς πρόσκληση η είσοδος κοστίζει 5 ευρώ, ενώ η πρόσβαση στα συνέδρια είναι ελεύθερη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *