Ισπανία: Η Cabify απέκτησε αποκλειστικά σημεία παραλαβής επιβατών στα αεροδρόμια της Βαλένθια και του Αλικάντε μέσω διαγωνισμών

Η ισπανική πλατφόρμα κινητικότητας Cabify αναδείχθηκε ανάδοχος σε δύο διαγωνισμούς που προκήρυξε η Αρχή Αεροδρομίων της Ισπανίας για τη διάθεση αποκλειστικών σημείων παραλαβής επιβατών στα αεροδρόμια της Βαλένθια και του Αλικάντε-Ελτσε. Τα δύο αεροδρόμια δέχονται συνολικά περίπου 26 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως: 15,7 εκατομμύρια στην περίπτωση του Αλικάντε και περίπου 10 εκατομμύρια στη Βαλένθια, σύμφωνα με στοιχεία του 2023.

«Και τα δύο αεροδρόμια είναι από τα κύρια σημεία εισόδου για τον τουρισμό στην Κοινότητα της Βαλένθια, γεγονός που τα καθιστά θεμελιώδη θύλακα του τοπικού οικονομικού και κοινωνικού ιστού», επισήμανε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της. Η Cabify θα διαθέτει έναν αποκλειστικό και σηματοδοτημένο χώρο στάθμευσης σε κάθε τερματικό σταθμό, με 5 θέσεις στη Βαλένθια και 4 στο Αλικάντε.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που κερδίσαμε τους διαγωνισμούς για δύο εξαιρετικά αεροδρόμια στην Κοινότητα της Βαλένθια, τα οποία δέχονται καθημερινά χιλιάδες τουρίστες, ντόπιους και διεθνείς. Χάρη σε αυτή τη συνεργασία με την Αρχή Αεροδρομίων, η εμπειρία των χρηστών θα βελτιωθεί, με τη μείωση των χρόνων αναμονής και μεγαλύτερη ευελιξία στην εξυπηρέτηση», δήλωσε ο Αλμπέρτο Γκονζάλες, επικεφαλής κινητικότητας της Cabify.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της πλατφόρμας που βασίζονται στα δικά της δεδομένα και στις τάσεις της αστικής κινητικότητας, κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού, οι διαδρομές της από και προς τα δύο αεροδρόμια θα αυξηθούν μεσοσταθμικά κατά 25%.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *