Βρετανία: Η εφαρμογή ταξί Gett εξαγοράστηκε από την ισραηλινή Pango έναντι 175 εκατ. δολαρίων

Η Pango, μια ισραηλινή πλατφόρμα έξυπνης κινητικότητας, ανακοίνωσε την εξαγορά της Gett, μιας υπηρεσίας επιβατικών μεταφορών, από τους μετόχους της VNV, Access Industries και MCI Capital έναντι 175 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αυτή η στρατηγική κίνηση θα έχει άμεση επίδραση στο τοπίο των μεταφορών και της κινητικότητας, ιδίως στο Ισραήλ και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η συμφωνία, η οποία επί του παρόντος αναμένει το «πράσινο φως» από την ισραηλινή Αρχή Ανταγωνισμού, θα ενισχύσει το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της Pango. Αυτές περιλαμβάνουν λύσεις πληρωμών για στάθμευση, δημόσιες μεταφορές, καύσιμα, φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων και οδική βοήθεια. Με την ενσωμάτωση των δραστηριοτήτων της Gett, η Pango καθίσταται ο πλέον ολοκληρωμένος πάροχος στον κλάδο της έξυπνης κινητικότητας.

Η Pango ιδρύθηκε το 2007 στο Ισραήλ και έχει αναπτυχθεί σημαντικά, διαθέτοντας πάνω από 3 εκατομμύρια χρήστες. Η Pango θα διατηρήσει τις εκτεταμένες παγκόσμιες ομάδες της Gett, μια κίνηση που διασφαλίζει τη συνέχεια και υποστηρίζει την περαιτέρω ανάπτυξη στους τομείς της μεταφοράς και της παράδοσης σε βασικές αγορές.

Η εταιρεία χρηματοοικονομικών συμβούλων Jefferies διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στη συναλλαγή, ενεργώντας ως αποκλειστικός σύμβουλος της Gett.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *