Ισπανία: Περισσότερα από 800 ταξί στην Πάλμα συνασπίστηκαν σε έναν ενιαίο ραδιοσταθμό για να αντιμετωπίσουν τις πλατφόρμες

Η στρατηγική της συσπείρωσης των προσπαθειών του κλάδου των ταξί για την αντιμετώπιση του ανταγωνισμού συνεχίζεται σε διάφορα μέρη της Ισπανίας. Την τελευταία εβδομάδα, στην Πάλμα ανακοινώθηκε η συγχώνευση των δύο μεγαλύτερων ραδιοσταθμών σταθμών ταξί της πρωτεύουσας της Μαγιόρκας, των Radio Taxi Ciutat και Taxi Palma Radio.

Με την ολοκλήρωση της συγχώνευσης, δημιουργήθηκε ένας νέος ραδιοσταθμός, ο Radio Taxi, ο οποίος θα εξυπηρετεί συνολικά 800 ταξί, 500 από το Radio Taxi Ciutat και 300 από το Taxi Palma Radio, με τη διατήρηση των τηλεφώνων των δύο εμπορικών σημάτων, τα οποία θα εξυπηρετούνται από το ίδιο τηλεφωνικό κέντρο. Η διαχείριση του στόλου θα αλλάξει και θα λειτουργεί από την Taxitronic, ενώ οι υπηρεσίες θα μπορούν να προσφέρονται μέσω τηλεφώνου, εφαρμογής, διαδικτύου και σύντομα και μέσω WhatsApp.

Κύριος στόχος αυτής της κίνησης είναι το ταξί να ανταγωνιστεί αποτελεσματικότερα τις πλατφόρμες κινητικότητας που αποβιβάζονται σταδιακά στη Μαγιόρκα. Η συγχώνευση αναμένεται να λειτουργήσει ολοκληρωμένα τους πρώτους μήνες του καλοκαιριού, μόλις επιλυθούν όλα τα τεχνικά και νομικά ζητήματα αυτής της ενοποίησης.

O Αρνάου Μπισκουέρα, επικεφαλής του Radio Taxi Ciutat, δήλωσε ικανοποιημένος με αυτή τη συγχώνευση και διαβεβαίωσε ότι ο στόχος για «ενεργοποίηση της ενοποίησης πριν από την τουριστική περίοδο θα επιτευχθεί».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *