Λονδίνο: Η εφαρμογή Taxiapp ανακοίνωσε αύξηση 150% των χρηστών της για το 2023

Η Taxiapp, μια ανεξάρτητη πλατφόρμα κρατήσεων για αδειοδοτημένους οδηγούς μαύρων ταξί στο Λονδίνο, ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της δραστηριότητάς της για το 2023, με τις λήψεις της εφαρμογής από επιβάτες να έχουν αυξηθεί κατά 150% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος. Σημείωσε επίσης αύξηση 35% στις διαδρομές, σε σύγκριση με το 2022.

Η εφαρμογή για μαύρα ταξί, που ξεκίνησε ως εναλλακτική λύση στις μεγάλες πλατφόρμες κινητικότητας, προσφέρει μια υπηρεσία που διαχειρίζονται και λειτουργούν οι ίδιοι οι οδηγοί.

Στόχος της Taxiapp για τη βιομηχανία ταξί του Λονδίνου είναι να παρέχει ένα δικαιότερο εργασιακό μοντέλο για τους οδηγούς, επιτρέποντάς τους να διατηρούν το πλήρες αντίτιμο της διαδρομής. Επίσης, το κόμιστρο δεν αυξάνεται σε περιόδους μεγάλης ζήτησης, ενώ η εφαρμογή φιλοξενεί και ένα μοναδικό σύστημα φιλοδωρήματος με την ονομασία «Bribe Your Driver» («δωροδοκήστε τον οδηγό σας»).

Τέλος, η εφαρμογή δεν χρεώνει προμήθειες και προσφέρει δικαίωμα ψήφου για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων στους οδηγούς που είναι εγγεγραμμένοι σε αυτήν.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *