Βιετνάμ: Η Ένωση Ταξί του Ανόι υπέγραψε συμφωνία για την ηλεκτροκίνηση του στόλου της

Η Carvivu, μία από τις κορυφαίες εταιρείες που ειδικεύεται στη διανομή και συναρμολόγηση αυτοκινήτων, και ειδικά ηλεκτρικών οχημάτων, υπέγραψε μια σημαντική συμφωνία εμπορικής συνεργασίας με την Ένωση Ταξί του Ανόι.

Αυτή η συμφωνία αποσκοπεί στη μετατροπή του στόλου των βενζινοκίνητων οχημάτων ταξί σε ηλεκτρικά, γεγονός που σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για τη μείωση της ρύπανσης και την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης στον τομέα των δημόσιων μεταφορών.

Η Carvivu θα συνεργαστεί με την ένωση για την έρευνα και την προμήθεια κατάλληλων και αποδοτικών μοντέλων ηλεκτρικών οχημάτων στις εταιρείες ταξί μέλη της. Θα παρέχει επίσης πρόσβαση των εταιρειών ταξί σε προνομιακές πηγές χρηματοδότησης για την υποστήριξη της ομαλής και αποτελεσματικής μετάβασης στην ηλεκτροκίνηση.

Σύμφωνα με το σχέδιο, τα δύο μέρη στοχεύουν στον εξηλεκτρισμό όλων των οχημάτων έως το 2030. Αυτό δεν αποτελεί μόνο ένα σημαντικό βήμα για τη μείωση των εκπομπών και της περιβαλλοντικής ρύπανσης, αλλά και μια θετική συμβολή στις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει το Βιετνάμ.

Η συμφωνία υπεγράφη στο πλαίσιο της αυξανόμενης πίεσης για τη βελτίωση της ποιότητας του αέρα και την προστασία του περιβάλλοντος στο Βιετνάμ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *