Ισραήλ: Η ρωσική Yango εκχωρεί τις δραστηριότητες ταξί σε τοπικούς επενδυτές

Η Yango, που ιδρύθηκε από τη ρωσική εταιρεία τεχνολογίας Yandex, αναδιαρθρώνει τις δραστηριότητές της εν μέσω των κυρώσεων που επιβλήθηκαν στις ρωσικές εταιρείες λόγω της εισβολής στην Ουκρανία. Έτσι, αποφάσισε τη μεταβίβαση των δραστηριοτήτων ταξί σε τοπικούς δικαιοδόχους σε διάφορες χώρες

Στο Ισραήλ, η Maoz θα κατέχει το franchise, όντας ιδιοκτήτρια πολλών εταιρειών στον τομέα των μεταφορών, συμπεριλαμβανομένης της Star Taxis, ενός από τους μεγαλύτερους τοπικούς συνεργάτες της Yango.

Η μετάβαση στο μοντέλο franchise στο Ισραήλ ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο, σύμφωνα με την εταιρεία. «Η εφαρμογή θα συνεχίσει να λειτουργεί στο Ισραήλ τόσο για τους πελάτες όσο και για τους οδηγούς, και οι επενδυτές θα συνεχίσουν να διαχειρίζονται την εταιρεία υπό το εμπορικό σήμα Yango και θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν την προηγμένη τεχνολογία της εταιρείας», δήλωσε η Yango. «Αυτό το μοντέλο θα επιτρέψει στην εταιρεία να συνεχίσει να αναπτύσσει την τεχνολογία της και στους επενδυτές να επικεντρωθούν στη διαχείριση της τοπικής αγοράς, καθώς διαθέτουν πολυετή εμπειρία και βαθιά εξοικείωση με τον τομέα των μεταφορών».

 Η Yango υιοθέτησε το μοντέλο λειτουργίας μέσω franchise πριν από ένα χρόνο σε πολλές ακόμη χώρες. Σύμφωνα με την εταιρεία, η υπηρεσία ταξί της λειτουργεί σε περισσότερες από 35 χώρες παγκοσμίως.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *