Η απεργία των ταξί της Αθήνας προβάλλεται σε διεθνή ειδησεογραφικά μέσα

Την είδηση της απεργίας των ταξί στην Αθήνα  στις 27 και 28 Φεβρουαρίου προβάλουν διεθνή μέσα ενημέρωσης που ασχολούνται με τις επιβατικές μεταφορές και το ταξί. Η ισπανική ιστοσελίδα https://todotaxi.org προβάλει  σε ανάρτησή της τις κινητοποιήσεις του ΣΑΤΑ. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:

Τα ταξί της Αθήνας θα απεργήσουν στις 27 και 28 Φεβρουαρίου

Το συνδικάτο ταξί της Αθήνας, ΣΑΤΑ, καλεί σε 48ωρη απεργία στις 27-28 Φεβρουαρίου

Απεργία των ταξί της Αθήνας για τις 27 και 28 Φεβρουαρίου, αποφάσισε την Τετάρτη 7 του μηνός το Σωματείο Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ), σε έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού του συμβουλίου.

Οι οδηγοί ταξί χαρακτήρισαν το οικονομικό μοντέλο της κυβέρνησης «αιτία πολέμου», υποστηρίζοντας ότι έχει βάλει στο στόχαστρο κάθε μορφή ατομικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της απεργίας, το ΣΑΤΑ θα πραγματοποιήσει γενική συνέλευση του κλάδου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, στις 28 Φεβρουαρίου και ώρα 11.00 π.μ., με σκοπό την εναρμόνιση του ιδρυτικού του καταστατικού με τα προβλεπόμενα από την ισχύουσα νομοθεσία.

Επιπλέον, οι οδηγοί ταξί έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία προς το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και το ΣΑΤΑ καλεί τους οδηγούς ταξί από όλη την Ελλάδα να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *