Ντουμπάι: Διπλασιασμός του στόλου των ταξί στα αεροδρόμια

Η Dubai Taxi Company, αποκλειστικός πάροχος υπηρεσιών ταξί στα αεροδρόμια του εμιράτου, ανακοίνωσε ότι ο στόλος της θα αυξηθεί κατά 100%. Και όχι μόνο αυτό, αλλά τα νέα ταξί του αεροδρομίου θα είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Τα 350 που θα προστεθούν στον στόλο της εταιρείας αναμένεται να μειώσουν τους χρόνους αναμονής των κατοίκων και των επισκεπτών του Ντουμπάι και θα τους επιτρέπουν να φτάνουν στην πόλη πιο γρήγορα, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό καθώς ο αριθμός των επισκεπτών στο εμιράτο συνεχίζει να αυξάνεται κάθε χρόνο.

Η υπηρεσία ταξί αεροδρομίου του Ντουμπάι προορίζεται για τις αφίξεις στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι (DXB), το Διεθνές Αεροδρόμιο Αλ Μακτούμ και το Πορτ Ρασίντ.

Ο Μανσούρ Ράχμα Αλ Φαλάσι, διευθύνων σύμβουλος της DTC, ανέφερε ότι η απόφαση για την αύξηση του στόλου ταξί στα αεροδρόμια από 350 σε 700 έχει στόχο την αύξηση των διαδρομών κατά 30%, τη μείωση των χρόνων αναμονής και την ταχύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών: «Η επέκταση θα ενισχύσει τη λειτουργική ικανότητα της Dubai Taxi ως απάντηση στην κλιμακούμενη αύξηση της επιβατικής κίνησης και την αυξανόμενη ζήτηση για υπηρεσίες ταξί στα αεροδρόμια του εμιράτου. Η εταιρεία μας θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την παροχή υπηρεσιών μεταφοράς που τηρούν τα υψηλότερα πρότυπα, σε αρμονία με την παγκόσμια φήμη του εμιράτου ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού».

Ο αριθμός των επιβατών που αναμένεται να φτάσουν στο Ντουμπάι αναμένεται να φτάσει τα 88 εκατομμύρια περίπου το 2024.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *