Λονδίνο: Το ταξί «Ρούντολφ ο τάρανδος» βγήκε στον δρόμο για να συγκεντρώσει δωρεές για το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Ταξί για τα Παιδιά

Έξω από τη στοά Μπέρλινγκτον, στο Μέιφερ του Λονδίνου, στάθμευσε ένα μοναδικό ταξί. Είναι ο «Ρούντολφ ο τάρανδος», του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Ταξί για τα Παιδιά, που βγαίνει στους δρόμους του Λονδίνου κάθε χρόνο κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, προκειμένου να συγκεντρώσει δωρεές.

Οι ταξιτζήδες μέλη του κάλεσαν όλους τους επισκέπτες που έκαναν τα ψώνια τους στη στοά να δουν το ταξί, να φωτογραφηθούν δίπλα του και να συνεισφέρουν στο έργο τους, το οποίο παρέχουν εδώ και 95 χρόνια. Κι εκείνοι ανταποκρίθηκαν.

Οι εθελοντές και οι υποστηρικτές του ιδρύματος συγκεντρώνουν, από το 1928, χρήματα μέσω χορηγούμενων εκδηλώσεων για να συνεχιστεί το σημαντικό έργο τους για τη βοήθεια των παιδιών. Τα μέλη του διοργανώνουν εκδρομές στη θάλασσα, εκδηλώσεις ψυχαγωγίας και οι δράσεις συγκέντρωσης δωρεών που τους επιτρέπουν να παρέχουν ουσιαστική χρηματοδότηση για ψυχαγωγικό, τεχνολογικό και κινητικό εξοπλισμό για τα παιδιά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *