Ηνωμένο Βασίλειο: Τέλος για την υπηρεσία Local Cab της Uber

Η Uber διέκοψε επίσημα την προσφορά της υπηρεσίας Local Cab στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία επέτρεπε σε ιδιώτες οδηγούς ενοικιαζόμενων οχημάτων και ταξί να δέχονται διαδρομές μέσω της εφαρμογής της.

Ο τερματισμός της υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου, βάζοντας τέλος στην έντονα αμφιλεγόμενη συνεργασία μεταξύ της Uber και του δικτύου iGo της Autocab. Στόχος της συνεργασίας ήταν να συνδέσει τους επιβάτες με ένα εκτεταμένο δίκτυο οδηγών οχημάτων ιδιωτικής μίσθωσης και ταξί σε όλη τη χώρα.

Η υπηρεσία Local Cab αναπτύχθηκε σε περισσότερες από 65 πόλεις και κωμοπόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου μετά το πιλοτικό της λανσάρισμα, τον Μάιο του 2021. Η Autocab ανακοίνωσε ότι παρά τον τερματισμό της στο Ηνωμένο Βασίλειο, σχεδιάζει να λανσάρει το προϊόν διεθνώς.

Σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που απευθυνόταν στους φορείς εκμετάλλευσης, ο διευθύνων σύμβουλος της Autocab Σάφα Αλκατέμπ Alkateb τους διαβεβαίωσε ότι η διακοπή της Local Cab στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν θα επηρεάσει την εργασία τους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *