Τουρκία: O δήμος της Άγκυρας εκσυγχρονίζει όλες τις πιάτσες ταξί της πόλης

Ο μητροπολιτικός δήμος της Άγκυρας ανακαινίζει μία προς μία τις παλιές ή ανενεργές πιάτσες ταξί στην πρωτεύουσα της Τουρκίας. Μέχρι στιγμής, έχουν ανακαινιστεί 21 πιάτσες σε όλη την πόλη και βρίσκεται σε εξέλιξη η κατασκευή άλλων 23. Το Τμήμα Αστικής Αισθητικής του δήμου συνεχίζει το έργο που ξεκίνησε το 2021, προκειμένου οι πιάτσες ταξί στην Άγκυρα να γίνουν πιο λειτουργικές και σύγχρονες.

Ο δήμαρχος της πόλης, Μανσούρ Γιαβάς, δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε να ανακαινίζουμε τις πιάτσες ταξί σε όλη την πόλη για να παρέχουμε ένα σύγχρονο και υγιές περιβάλλον εργασίας για τους οδηγούς μας και να διασφαλίσουμε ότι οι πολίτες μας λαμβάνουν καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών».

Οι νέες πιάτσες ταξί προσφέρουν τις ανέσεις ενός σπιτιού, με κάθε λεπτομέρεια, από την αίθουσα προσευχής μέχρι την κουζίνα, να έχει ληφθεί υπόψη στον σχεδιασμό τους. Είναι κλιματιζόμενες και θερμαινόμενες και εξοπλίζονται με τηλεόραση, ψυγείο, βραστήρες και καναπέδες.

Σχεδιάστηκαν τρεις τύποι πιάτσας, 60, 45 και 30 τετραγωνικών μέτρων, που ποικίλλουν ανάλογα με την περιοχή, την τοποθεσία, τον αριθμό των ταξί που εξυπηρετούν και τη ζήτηση.

Ο επικεφαλής του Τμήματος Αστικής Αισθητικής, Γιετίς Αλί Ασλάν, διευκρίνισε ότι οι εργασίες ανακαίνισης αποφασίστηκαν με βάση τη ζήτηση της υπηρεσίας και τις μελέτες που διεξήχθησαν από δημοτικές υπηρεσίες. «Προτεραιότητά μας είναι να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των οδηγών ταξί, καθώς και να δώσουμε μια νέα ταυτότητα και αισθητική στην πόλη μας. Μέχρι σήμερα έχουμε θέσει σε λειτουργία 21 πιάτσες ταξί και το έργο μας θα συνεχιστεί για να καλύψουμε τις ανάγκες των οδηγών και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πολιτών μας», τόνισε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *