Κύπρος: Σε καθορισμένους χώρους η στάθμευση των ταξί στα αεροδρόμια, απαγόρευση εισόδου στους παραβάτες

Από τη Δευτέρα 26 Αυγούστου τα ταξί θα μπορούν να σταθμεύουν μόνο στον καθορισμένο χώρο στάθμευσης για ταξί στα αεροδρόμια, ανέφερε χθες σε ανακοίνωσή της η Αρχή Αδειών, σε συνέχεια των έκτακτων μέτρων ασφαλείας και των ανακοινώσεων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων αναφορικά με τις νέες διευθετήσεις στο Αεροδρόμιο Πάφου.

Όπως διευκρινίζεται στην ανακοίνωση της Αρχής, την οποία δημοσίευσε το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι χώροι στάθμευσης μπροστά από τις πύλες αφίξεων/αναχωρήσεων θα χρησιμοποιούνται μόνο για επιβίβαση ή/και αποβίβαση επιβατών και ο χρόνος στάθμευσης δεν θα υπερβαίνει το ένα λεπτό.

Υπενθυμίζεται, επιπλέον, ότι σε περίπτωση παράβασης των όρων και προϋποθέσεων για χρήση των αστικών περιοχών των Αερολιμένων Λάρνακας και Πάφου από οδηγούς και/ή κατόχους άδειας οδικής χρήσης αστικών, αγροτικών και υπεραστικών ταξί, η Αρχή Αδειών θα επιβάλλει την άμεση αναστολή, για περίοδο επτά ημερών, του δικαιώματος εισόδου στους αερολιμένες στους παραβάτες.

Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων παραβάσεων, ο χρόνος αναστολής του δικαιώματος εισόδου θα αυξάνεται κατά επτά ημέρες, με ανώτατο όριο τις τριάντα ημέρες, οπότε και θα αναστέλλεται οριστικά το δικαίωμα εισόδου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *