Bρετανία: Διαγραφή από την εφαρμογή της των ξενοδοχείων με υψηλά ποσοστά ακυρώσεων κράτησης ταξί ανακοίνωσε η FreeNow

Η εφαρμογή κράτησης ταξί FreeNow θα λάβει μέτρα για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα των υψηλών ποσοστών ακύρωσης από τα ξενοδοχεία. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να συνεργαστεί στενά με τα ξενοδοχεία για τη μείωση αυτών των ακυρώσεων, μια κίνηση που αποσκοπεί στην προστασία των οδηγών ταξί που χρησιμοποιούν την εφαρμογή.

Το πρόβλημα των συχνών ακυρώσεων από τα ξενοδοχεία προκαλεί αυξανόμενη ανησυχία, καθώς επηρεάζει αρνητικά τους οδηγούς και τις αποδοχές τους. Όταν ένα ξενοδοχείο ακυρώνει μια κράτηση, οι οδηγοί συχνά βρίσκονται ξεκρέμαστοι, χάνοντας χρόνο και χρήμα, λόγω του υψηλού κόστους των καυσίμων. Και αυτό προκαλεί επιπτώσεις, τόσο στους οδηγούς όσο και στους επιβάτες.

Οι ακυρώσεις συχνά προκύπτουν λόγω έλλειψης προσοχής από το προσωπικό του ξενοδοχείου ώστε να διασφαλιστεί ότι ο επιβάτης θα μπει στο σωστό όχημα, ενώ υπάρχουν περιπτώσεις κατά τις οποίες καλούνται πολλά οχήματα για να διασφαλιστεί ότι θα φτάσει τουλάχιστον ένα ταξί.

Αυτή η συμπεριφορά οδηγεί στη συνέχεια σε έναν λεγόμενο «κύκλο απόρριψης», με τους οδηγούς να αναγκάζονται να απορρίπτουν μελλοντικές δουλειές από το ίδιο ξενοδοχείο, αφού οι προκρατήσεις ακυρώνονται χωρίς να καταβληθεί το ανάλογο τέλος.

Η FreeNow κατέστησε σαφές ότι τα ξενοδοχεία που δεν θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα με τις ακυρώσεις θα α διαγραφούν από την εφαρμογή. Το μέτρο αυτό έχει ως στόχο να διασφαλίσει ότι οι οδηγοί δεν θα υφίστανται επανειλημμένα τις οικονομικές και λειτουργικές επιπτώσεις που προκαλούν οι ανεκπλήρωτες κρατήσεις.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *