Σκωτία: Aνεξάρτητη έρευνα έδειξε μεγάλη συμμόρφωση των οδηγών ταξί της Γκλασκώβης στις ηλεκτρονικές πληρωμές

Η Glasgow Taxis Limited αποκάλυψε τα ευρήματα ανεξάρτητης έρευνας η οποία απέδειξε ότι η συντριπτική πλειονότητα των οδηγών της αποδέχεται τις πληρωμές με κάρτα.

Για την έρευνα η μεγαλύτερη εταιρεία ταξί στη Σκωτία, που λειτουργεί τον μισό στόλο ταξί της Γλασκώβης, χρησιμοποίησε «μυστικούς» επιβάτες. Κι αυτό για να προκύψουν πραγματικά στοιχεία  σχετικά με τις πρακτικές των οδηγών και ειδικά γι’ αυτές που καταγγέλλονται συχνά από τους πελάτες. Τα ευρήματα ήταν συντριπτικά θετικά, καθώς ένα «εξαιρετικά υψηλό ποσοστό» των οδηγών της Glasgow Taxis Limited όχι μόνο τηρούσαν τα νόμιμα τιμολόγια ταξί, αλλά ήταν πρόθυμοι να δεχτούν πληρωμές με κάρτα. Η εταιρεία σχεδιάζει την επανάληψη της έρευνας ανά τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες της.

Η έρευνα επιβεβαίωσε ότι όλα τα ταξί που ελέγχθηκαν συμμορφώνονταν πλήρως με την απαίτηση κατοχής άδειας. Για τον μικρό αριθμό οδηγών που δεν τηρούσαν την πολιτική της εταιρείας σχετικά με τις πληρωμές με κάρτα, η Glasgow Taxis διευκρίνισε ότι τα άτομα αυτά έχουν εντοπιστεί και θα ελεγχθούν.

Ο Ντάγκι ΜακΦέρσον, πρόεδρος της Glasgow Taxis Limited, δήλωσε: «Ως εταιρεία, έχουμε επενδύσει σημαντικά στις θετικές κριτικές των πελατών μας. Προκειμένου να αξιολογήσουμε οι ίδιοι την απόδοσή μας, αποφασίσαμε να υιοθετήσουμε τις υπηρεσίες ενός «μυστικού επιβάτη». Αυτός ο τύπος έρευνας έχει αποδειχθεί μια αξιόπιστη επιλογή και αποκάλυψε ορισμένα εξαιρετικά θετικά αποτελέσματα: περίπου το 95% των μελών μας συμμορφώνονται ως προς την τιμολόγηση, ήταν δίκαια, ειλικρινή και πρόθυμα να λάβουν πληρωμές με κάρτα. Αυτό ευθυγραμμίζεται με τα σχόλια από το ερωτηθέν κοινό που κατατάσσει την Glasgow Taxis Limited ως πρώτη επιλογή ταξί».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *