Σκωτία: Αύξηση 150% του τέλους αποβίβασης για τους οδηγούς ταξί του αεροδρομίου του Αμπερντίν

Από σήμερα, 3 Ιανουαρίου 2024, τα τέλη αποβίβασης για τους οδηγούς της επίσημης εταιρίας ταξί του αεροδρομίου στο Αμπερντίν της Σκωτίας θα αυξηθούν από 2 σε 5 λίρες (ποσοστό 150%), σύμφωνα με υπόμνημα της διοίκησης του αεροδρομίου, στο οποίο αναφέρεται επίσης ότι το πλαφόν για τα εβδομαδιαία τέλη θα αυξηθεί στις 200 λίρες.

Οι επικεφαλής του τμήματος ταξί του αερολιμένα τόνισαν ότι η κίνηση αυτή θα ευθυγραμμίσει το κόστος με εκείνο που καταβάλλουν οι εξωτερικές εταιρείες ταξί στον βορειοανατολικό τερματικό σταθμό και πρόσθεσαν ότι οι αλλαγές αποτελούν μέρος ενός μοντέλου που «θα προσφέρει ευελιξία θα επιτρέψει στους οδηγούς να εργάζονται όσο -πολύ ή λίγο- θέλουν».

Στο υπόμνημα της διοίκησης αναφέρεται επίσης ότι οι επιβάτες θα ενημερώνονται για την αύξηση του τέλους στην οθόνη που είναι τοποθετημένη στην πιάτσα ταξί.

Τον περασμένο Φεβρουάριο οι εξωτερικές εταιρείες ταξί είδαν τη χρέωση αποβίβασης να αυξάνεται κατά 1 λίρα για την πρόσβαση στη ζώνη αποβίβασης, που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του τερματικού σταθμού.

Το τέλος αποβίβασης εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στο αεροδρόμιο του Αμπερντίν το 2015 και ανερχόταν σε 1 λίρα, ενώ διπλασιάστηκε σε 2 λίρες το επόμενο έτος. Η τελευταία -πριν τη σημερινή- αύξηση, στις 3 λίρες, επιβλήθηκε το το 2019.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *