Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Η Hyundai παρουσίασε το πρώτο έξυπνο ταξί τεχνητής νοημοσύνης

Κατά τη διάρκεια της συνόδου «Άμπου Ντάμπι Έξυπνη Πόλη», η Juma Al-Majid Est., αποκλειστικός διανομέας των αυτοκινήτων Hyundai στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, παρουσίασε το Hyundai Sonata Smart Taxi.

Το Hyundai Sonata Smart Taxi είναι εξοπλισμένο με προηγμένη τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης και υπηρεσίες streaming για την ενίσχυση της ασφάλειας, των λειτουργιών και της εμπειρίας των πελατών. Οι κάμερες που είναι εξοπλισμένες με τεχνητή νοημοσύνη στο εσωτερικό του αυτοκινήτου παρακολουθούν διάφορα στοιχεία, όπως η εγρήγορση του οδηγού, ο χρόνος αντίδρασης και άλλοι δείκτες ασφαλείας για την προστασία των επιβατών. Επιπλέον, αυτό το σύστημα καταγράφει τη διαδρομή κάθε επιβάτη. Εάν ένας πελάτης ξεχάσει κάποιο αντικείμενο, οι ενσωματωμένες κάμερες τεχνητής νοημοσύνης τα εντοπίζουν αμέσως και ειδοποιούν τους αρμόδιους.

\"\"

Το έξυπνο σύστημα καταγράφει τη συμπεριφορά των οδηγών, με στόχο την ανάλυση των αιτιών και των συνθηκών που οδηγούν σε λάθη και τη λήψη προληπτικών μέτρων για τη μείωση του ποσοστού των ατυχημάτων και των επικίνδυνων πρακτικών. Ο τεχνικός εξοπλισμός στο εσωτερικό του οχήματος επιτρέπει τη συλλογή δεδομένων για παρακολούθηση, ώστε να λαμβάνονται τα κατάλληλα μέτρα το συντομότερο δυνατόν.

\"\"

Ο πίνακας ελέγχου και παρακολούθησης συμβάλλει στον έλεγχο και την παρακολούθηση της εργασίας των οδηγών, παρακολουθεί τους δείκτες αποδοτικότητας της λειτουργίας και αποτρέπει οποιαδήποτε κακή χρήση του οχήματος. Περιέχει σαφείς, ευανάγνωστες και ποικίλες οπτικές απεικονίσεις που συνεργάζονται σε μία και πολλαπλές εξειδικευμένες οθόνες. Παρέχει μια ολοκληρωμένη διαδραστική παρουσίαση των δεδομένων, με βασικές πληροφορίες για γρήγορη λήψη αποφάσεων, και χαρακτηρίζεται από εύκολο σχεδιασμό και απλές γραφικές παραστάσεις.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...