Οδηγοί ταξί μέλη της ένωσης ANGET πήγαν στο Μαρόκο με χρηματική βοήθεια που συγκεντρώθηκε στη Βαρκελώνη

Εκπρόσωποι της ένωσης ANGET έφθασαν στο αεροδρόμιο του Μαρακές προκειμένου να προσφέρουν βοήθεια στις οικογένειες του Μαρόκου που επλήγησαν από τον φονικό σεισμό.

Μετά τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε το Μαρόκο στις 9 Σεπτεμβρίου, η ένωση ANGET απηύθυνε έκκληση για τη συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου να βοηθήσει οικογένειες που έχουν ανάγκη. Με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την πρωτοβουλία των Αράβων οδηγών ταξί, οι εκπρόσωποι της ένωσης προσγειώθηκαν χθες στην πρωτεύουσα της χώρας.

Η πρωτοβουλία αλληλεγγύης στους πληγέντες σε διάφορες περιοχές του Μαρόκου είχε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

«Όπως πάντα, σε επιθέσεις, πανδημίες, φυσικές καταστροφές, θελήσαμε να κάνουμε το χρέος μας συγκεντρώνοντας χρήματα που θα παραδοθούν απευθείας στις άπορες οικογένειες, χωρίς μεσάζοντες, χωρίς οργανώσεις, χωρίς κυβερνήσεις, μόνο από οδηγούς ταξί σε μια κοινή δράση», δήλωσε εκπρόσωπος της ANGET.

Οι οδηγοί ταξί ευχαρίστησαν όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή την πρωτοβουλία, τις οικογένειές τους, την πακιστανική κοινότητα, την ινδική κοινότητα, την Elite Taxi Barcelona, τους Άραβες οδηγούς ταξί στη Μαδρίτη και συγκεκριμένους επιχειρηματίες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...