Λονδίνο : Έρανος για να αποκατασταθούν οι ζημιές σε ταξί που καταστράφηκε από Άγγλους χούλιγκαν

Με την δημιουργία της  σελίδας  crowdfunding , η λονδρέζικη κοινότητα του ταξί  προσπαθεί να   συγκεντρώσει  χρήματα,  για έναν οδηγό ταξί στο Λονδίνο, ο οποίος είδε το νέο ηλεκτρικό ταξί του να καταστρέφεται από μέλη του κοινού που γιόρταζαν την νίκη της Αγγλίας εναντίον της Δανίας στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος  την Τετάρτη.

Πλάνα  που κυκλοφόρησαν  σε διάφορες ιστοσελίδες και αναμεταδόθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν ότι πολλοί άνθρωποι πηδούσαν στην οροφή του λευκού οχήματος  LEVC TXE, το οποίο έτυχε να βρίσκετε κοντά στους πανηγυρισμούς στο κεντρικό Λονδίνο.

Σύμφωνα με το TaxiPoint, το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές, συμπεριλαμβανομένης μιας σπασμένης οροφής. Μια σελίδα, η  JustGiving έχει πλέον δημιουργηθεί για να συγκεντρώσει έως και 5.000 λίρες που χρειάζονται για το κόστος επισκευής. Ο Anthony Hoffman, της εφαρμογής Black Taxi-Now ταξί, ξεκίνησε τη συγκέντρωση χρημάτων και είπε: «Συγκεντρώνουμε 5.000 £ για τις επισκευές του ταξί που υπέστη ζημιές κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών από φιλάθλους της Αγγλίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...