Ηνωμένο Βασίλειο : Η Uber αύξησε την προμήθεια στο 25% για όλους τους οδηγούς

Η εταιρεία Uber Rail-Hailing θα αυξήσει την προμήθεια στο 25% και για τους παλιούς οδηγούς του Ηνωμένου Βασιλείου. Από τις 13 Ιουλίου 2021, η Uber αυξάνει το «Service Fee» που ορίζεται επί του παρόντος στο 20% για τους οδηγούς που εντάχθηκαν στην εταιρεία πριν από το 2015. Οι οδηγοί που εντάχθηκαν στην Uber μετά το 2015 πληρώνουν πάντα 25% Service Fee και δεν θα έχουν περαιτέρω αυξήσεις, προς το παρόν τουλάχιστον.
Σε ένα μήνυμα προς τους οδηγούς που κοινοποιήθηκε στο διαδίκτυο, ένας εκπρόσωπος της Uber λέει: «Θέλουμε να αντιμετωπίζουμε όλους τους οδηγούς ισότιμα. «Ένα σημαντικό μέρος αυτού, είναι η εξισορρόπηση του τέλους εξυπηρέτησης στο 25% για όλους τους οδηγούς. Εξασφαλίζουμε επίσης ότι όλοι οι οδηγοί στο Ηνωμένο Βασίλειο αντιμετωπίζονται ως εργαζόμενοι. \”
Ο Yaseen Aslam, Πρόεδρος της Ένωσης Οδηγών Εφαρμογών και Ταχυμεταφορών (ADCU), δήλωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Το 2015 η Uber ανακοίνωσε αύξηση της προμήθειας από 20% σε 25%. Διαμαρτυρηθήκαμε τότε και η Uber συμφώνησε να μην το αλλάξουμε για τα υπάρχοντα προγράμματα. Σήμερα η Uber διέγραψε αυτή τη συμφωνία και προχώρησε στην αύξηση της προμήθειας στο 25%. \”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...