Πώς θα πρέπει να ντύνονται οι οδηγοί ταξί στη Μαδρίτη

Η νέα κανονιστική διάταξη του τομέα του Δημοτικού Συμβουλίου θα ισχύει από τον προσεχή Μάιο
Μεταξύ των καινοτομιών του νέου κανονιστικού διατάγματος για τα ταξί, το οποίο θα εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο της Μαδρίτης πιθανώς τον επόμενο Μάιο, και το οποίο δημιουργήθηκε με την πρόθεση να καταστήσει τον τομέα πιο ανταγωνιστικό, υπάρχει ένα συγκεκριμένο τμήμα αφιερωμένο στην \”περιποίηση και τα ρούχα\”. Όπως εξηγείται από τον Borja Carabante επικεφαλής της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Κινητικότητας, η τρέχουσα διάταξη αντικατοπτρίζει τη φροντίδα της καθαριότητας και της ένδυσης κατά την παροχή της υπηρεσίας. Ωστόσο, στο άρθρο 54 του νέου κειμένου ο νέος ενδυματολογικός κώδικας προορίζεται να \”βελτιώσει την εικόνα του τομέα\”.
Έτσι, σε αυτό το άρθρο αναφέρονται οι διαφορετικοί τύποι ρούχων που πρέπει να φορούν οι οδηγοί: σκούρο πουκάμισο ή μπλουζάκι πόλο. Παντελόνι ή φούστα, επίσης σκούρο. Σκούρο πουλόβερ, γιλέκο ή μπουφάν , εάν είναι απαραίτητο, και σκούρα παπούτσια .
Από την άλλη πλευρά, στο ίδιο άρθρο 54 αναφέρεται ότι \”σήματα ή σύμβολα που προσδιορίζουν εταιρείες ή ενώσεις που συνδέονται με τον τομέα των ταξί\” θα γίνονται αποδεκτές. Σε αυτήν την περίπτωση, το μέγιστο μέγεθος θα είναι 5×5.
Ωστόσο, πρέπει να θυμόμαστε ότι, σε ορισμένες περιπτώσεις, οι οδηγοί ταξί έχουν ήδη στολή. Το 2018, η Madrid Professional Taxi Federation πραγματοποίησε συνέλευση για να αποφασίσει για το ομοιόμορφο μοντέλο που θα υιοθετήσουν οι οδηγοί ταξί. Σε αυτήν την περίπτωση, η εφαρμογή ήταν, αρχικά, για τους 1.200 επαγγελματίες της υπηρεσίας Tele Taxi.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...