Το ταξί δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο

Ο κλάδος των Ταξί έχει πληρώσει πολύ ακριβά το τίμημα της πανδημίας αφού οι απώλειες ξεπερνούν το 90%. Παρόλα αυτά η διάθεση κοινωνικής προσφοράς δεν έλλειψε ποτέ από τους επαγγελματίες αυτοκινητιστές ταξί.

Η dailytaxinews.gr συντόνισε μια πανκλαδική προσπάθεια να συγκεντρωθούν προϊόντα ατομικής προστασίας, προκειμένου να διατεθούν σε ταξιτζήδες αλλά και στο νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωναϊό, «ΣΩΤΗΡΙΑ».

\"\"

Στις δύσκολες στιγμές, το Ταξί γίνεται ένα με την δοκιμαζόμενη ελληνική κοινωνία και συμμετέχει ,με όσα μέσα μπορεί,  στην τιτάνια προσπάθεια των ιατρών και των νοσηλευτών στην μάχη που δίνουν κατά της πανδημίας. Σήμερα παραδόθηκαν στο νοσοκομείο ΄΄ΣΩΤΗΡΙΑ΄΄ , χειρουργικές μάσκες, ιατρικά γάντια νιτριλίου, αντισηπτικά κ.λ.π.), την προηγούμενη εβδομάδα μοιράστηκαν σε ταξιτζήδες στο Χαϊδάρι και στο πρακτορείο των ΚΤΕΛ στον Κηφισό μάσκες και γάντια, ενώ για το Σάββατο έχει προγραμματιστεί διανομή προστατευτικού υλικού σε αυτοκινητιστές Ταξί στα Νότια Προάστια.

Με αλφαβητική σειρά συμμετείχαν στην προσπάθεια συγκέντρωσης υλικού οι εταιρείες :

CAR CONTROL, ΤΑXITRONIC, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΚΑΡΑΛΗΣ, ΒΕΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΓΟΝΙΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΚΕΝΤΡΟ ΤΑΧΙ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ Γ., ΤΑΞΙ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ, ΤΑΞΙ ΜΑΝΟΥΣΟΥΔΑΚΗΣ, ΤΑΞΙ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ, ΤΑΞΙ ΣΠΑΝΟΣ, ΤΑΞΙ ΧΑΛΒΑΝΤΖΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ, ΤΑΞΙΜΕΤΡΑ ΚΟΣΜΑΣ , ΤΑΞΙΜΕΤΡΑ ΜΠΟΥΛΙΝΗΣ, ΤΑΞΙΜΕΤΡΑ ΤΖΕΜΟΣ, ΤΑΞΙΜΕΤΡΑ ΦΩΤΗΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...