Ισπανία: Στρατηγική συμφωνία μεταξύ εταιρείας ανάληψης ασφαλιστικών κινδύνων και της ομοσπονδίας ΑΝΤΑΧΙ

Η εταιρεία ανάληψης κινδύνων Ayax Riesgos Subscription SL υπέγραψε στρατηγική συμφωνία με την Ομοσπονδία Ταξί της Ισπανίας (ANTAXI) για την εμπορία ασφαλιστικών προϊόντων, με έμφαση στην ασφάλιση των οχημάτων ταξί.

Κύριος στόχος της συμφωνίας αυτής είναι η προσφορά ασφαλιστικών λύσεων προσαρμοσμένων στις ανάγκες των οδηγών ταξί που είναι μέλη της ANTAXI, ενός βασικού τομέα των δημόσιων μεταφορών, με συγκεκριμένη κάλυψη και σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Ayax Suscripción de Riesgos SL θα συνεισφέρει την εμπειρία της στον σχεδιασμό εξειδικευμένων ασφαλίσεων, ενώ η ANTAXI, ως εκπρόσωπος χιλιάδων οδηγών ταξί σε εθνικό επίπεδο, θα διευκολύνει την καλύτερη κατανόηση των απαιτήσεων και των προκλήσεων της ομάδας.

«Η συμφωνία αυτή αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της ψυχικής ηρεμίας και της ασφάλειας των επαγγελματιών ταξί, προσφέροντάς τους εξατομικευμένα ασφαλιστικά προϊόντα, με τις μέγιστες εγγυήσεις και με ιδιαίτερη προσοχή στις ιδιαίτερες ανάγκες τους», δήλωσε ο διευθυντής του ομίλου Ayax, Φερνάντο Χουέρτας.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ANTAXI, Χούλιο Σανθ, υπογράμμισε τη σημασία αυτής της συμφωνίας για την ομοσπονδία: «Για εμάς είναι σημαντικό να συνεργαζόμαστε με μια εταιρεία όπως η Ayax, η οποία κατανοεί τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε και μπορεί να προσφέρει αποτελεσματικές και ευέλικτες λύσεις όσον αφορά την προστασία των οχημάτων μας, ένα βασικό εργαλείο της καθημερινής μας εργασίας».

Τα πρώτα ασφαλιστικά προϊόντα που θα προκύψουν από αυτή τη συμφωνία θα είναι διαθέσιμα από τις επόμενες εβδομάδες και θα περιλαμβάνουν καλύψεις όπως οι ίδιες ζημιές, η αστική ευθύνη, η οδική βοήθεια, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κλάδου των ταξί.

Η συμφωνία αυτή ενισχύει τη δέσμευση και των δύο οργανισμών να προσφέρουν καινοτόμες και ποιοτικές λύσεις σε έναν τομέα που παρέχει καθημερινά θεμελιώδεις υπηρεσίες στις ισπανικές πόλεις.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *