Βαρκελώνη: Τρεις ταξιτζήδες δημιούργησαν νέα εφαρμογή παραγγελίας ταξί με στόλο 250 οχημάτων και 24ωρη εξυπηρέτηση

Η Skyline, μια νέα εφαρμογή για την παραγγελία ταξί που λειτουργεί με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, παρουσιάστηκε στη Βαρκελώνη και θα είναι διαθέσιμη στους χρήστες στα μέσα Ιουλίου.

Τρεις δραστήριοι οδηγοί ταξί εγκαινίασαν αυτή την ασφαλή και υψηλής τεχνολογίας εφαρμογή. Η εταιρεία LMS Taxi Solutions, S.L. παρακολουθεί και επιθεωρεί συνεχώς τα περισσότερα από 250 οχήματά της που θα συνδεθούν στην εφαρμογή, εγγυάται την ασφάλεια των οχημάτων και των επιβατών και προσφέρει υπηρεσίες ταξί 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα τους Skylinecabs.

Η νέα εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να παραγγέλλουν άμεσα ταξί, αλλά και να πραγματοποιούν προκρατήσεις σε σταθερές τιμές αλλά και βάσει ταξίμετρου, καθώς και να καταβάλλουν το κόμιστρο με μετρητά, κάρτα ή μέσω της ίδιας της εφαρμογής.

Η εταιρεία πραγματοποίησε την επίσημη παρουσίαση της εφαρμογής, στην οποία παραβρέθηκαν οι συνεργαζόμενοι οδηγοί ταξί μαζί με συγγενείς και φίλους. Παρών και ο επικεφαλής της ένωσης Elite Taxi Barcelona, Τίτο Άλβαρεζ, μαζί με άλλους εκπροσώπους του τομέα, τους οποίους οι ιδρυτές της εφαρμογής ευχαρίστησαν για το έργο που επιτελούν όσον αφορά τη διαχρονική υπεράσπιση του κλάδου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *