Μαδρίτη: 13 νέοι δήμοι εντάσσονται στην περιοχή κοινής παροχής υπηρεσιών ταξί

Η Κοινότητα της Μαδρίτης ενέκρινε την ενσωμάτωση 13 νέων δήμων στην εδαφική περιοχή κοινής παροχής υπηρεσιών ταξί στην οποία δραστηριοποιούνται τα αδειοδοτημένα ταξί της πρωτεύουσας. Μετά τη διεύρυνση αυτή, η περιοχή περιλαμβάνει πλέον 69 δήμους και συνολικά 15.812 ταξί.

Αυτό σημαίνει ότι όλες οι μετακινήσεις από ή προς τις πόλεις που εντάσσονται στην περιοχή θα έχουν αστικό χαρακτήρα και σε όλες θα ισχύει το ίδιο σύστημα κομίστρου, όπως και στην πρωτεύουσα.

Τα οχήματα που διαθέτουν άδεια ταξί σε αυτούς τους δήμους θα μπορούν να παρέχουν οποιαδήποτε υπηρεσία -τόσο αστική όσο και υπεραστική- στην περιοχή, ενώ ο φορέας διαχείρισης θα είναι πλέον το Δημοτικό Συμβούλιο της Μαδρίτης, το οποίο θα είναι επίσης υπεύθυνο για την εκτέλεση των σχετικών ρυθμιστικών και οργανωτικών λειτουργιών.

Η ενσωμάτωση αυτών των δήμων σημαίνει ότι οι άδειες ταξί θα αντικατασταθούν από εκείνες που εκδίδονται από το Συμβούλιο της Μαδρίτης. Για το λόγο αυτό, μετά την αλλαγή, οι ιδιοκτήτες τους θα πρέπει να συμμορφωθούν με τους ισχύοντες κανονισμούς, οι οποίοι περιγράφουν λεπτομερώς, μεταξύ άλλων, τις ώρες λειτουργίας, τα ημερολόγια εργασίας, τις αργίες και τα προγραμματισμένα διαλείμματα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *