Οι οδηγοί ταξί του Λονδίνου αποτίουν φόρο τιμής στην Βασίλισσα Ελισάβετ

Οι οδηγοί ταξί του Λονδίνου απέτισαν φόρο τιμής στη βασίλισσα στην είδηση του θανάτου της παρατάσσοντας τα αυτοκίνητά τους κατά μήκος του εμπορικού κέντρου. Περισσότεροι από 50 οδηγοί ταξί στάθμευσαν για να αποτίσουν φόρο τιμής στη Βασίλισσα πριν κλείσει ο δρόμος από την αστυνομία το βράδυ της 8ης Σεπτεμβρίου. Οι οδηγοί ταξί άρχισαν να κάνουν ουρές μπροστά από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, μόλις άκουσαν την είδηση του θανάτου της βασίλισσας το βράδυ της Πέμπτης. Ο Michael Ackerman, ένας 26χρονος οδηγός ταξί, και ο φίλος του Robert Caulder, ο οποίος οδηγεί ταξί για 10 χρόνια, μίλησε στο πρακτορείο ειδήσεων PA.

Ο κ. Caulder ήταν από τους πρώτους που έφτασε στο Mall, αφού άκουσε τις ειδήσεις στο ραδιόφωνο μέσα από το ταξί του καθώς οδηγούσε κατά μήκος της Tottenham Court Road., «Έσβησα το φως [της πινακίδας του ταξί] και έτρεξα, μόνο και μόνο για να της αποδώσω φόρο τιμής».

Ο συνάδελφος του Άκερμαν είπε: «Γνωρίζουμε τώρα ότι η βασίλισσα είναι νεκρή, η μόνη γυναίκα που γνωρίσαμε ποτέ, η σταθερή μας και στις δύο ζωές μας και της δείχνουμε το σεβασμό μας. Μπορεί να ήταν πολλοί περισσότεροι οδηγοί ταξί, αλλά έχουν κλείσει τον δρόμο, οπότε δεν μπορούν να φτάσουν». Και πρόσθεσε: «Είμαστε και οι δύο από το Λονδίνο. Η Λιζ [η βασίλισσα] είναι ένα κορίτσι από το Λονδίνο… είναι μια από τις δικές σας, είναι μια από τις δικές μας».

Ο Ian Fullagar, ο οποίος οδηγούσε ταξί για τέσσερα χρόνια, είπε ότι είχε ανακαλύψει τη συγκέντρωση των ταξί μέσω των social media και ήθελε να έρθει στο παλάτι «σε ένδειξη σεβασμού». «Περνάμε δίπλα του κάθε μέρα, γίνεται πραγματικά μέρος της ζωής σου. Όλοι θέλουν να πάνε στο παλάτι. «Νιώθω πολύ λυπημένος, πραγματικά. Στην πραγματικότητα είμαι συντετριμμένος».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...