Κροατία: Η εταιρεία ταξί Cammeo μετονομάζεται σε Wizi και οδεύει προς την Αραβική Χερσόνησο

Ο κροατικός πάροχος υπηρεσιών ταξί Cammeo ανακοίνωσε ότι άλλαξε το όνομά του σε Wizi.

«Είμαστε έτοιμοι για το μέλλον και είμαστε ευτυχείς να σας οδηγήσουμε μέσα από αυτό ως Wizi», ανέφερε η εταιρεία σε δελτίο Τύπου στην ιστοσελίδα της.

Η εταιρεία ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 2006 με 13 αυτοκίνητα και σήμερα διαθέτει στόλο 500 οχημάτων και 1.000 συνεργάτες, μεταφέροντας πάνω από 7 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως. Πέραν της Κροατίας, η εταιρεία δραστηριοποιείται στη Σλοβενία και τη Βόρεια Μακεδονία.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Βλαντιμίρ Μινόφσκι, ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος της Wizi, δήλωσε ότι η εταιρεία προετοιμάζεται εδώ και δύο χρόνια για την επέκταση των δραστηριοτήτων της στην Αραβική Χερσόνησο και εκτιμά ότι θα ξεκινήσει τη λειτουργία της εκεί το επόμενο έτος, σε συνεργασία με μια τοπική εταιρεία παροχής υπηρεσιών ταξί, την οποία δεν αποκάλυψε.

«Το λειτουργικό κόστος στη συγκεκριμένη περιοχή είναι σημαντικά χαμηλότερο, από τον φόρο προστιθέμενης αξίας μέχρι τις τιμές των οχημάτων και των καυσίμων, ενώ οι τιμές των υπηρεσιών είναι πολύ υψηλότερες», εξήγησε ο Μινόφσκι.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ενοποιημένα έσοδα περίπου 20 εκατ. ευρώ πέρυσι, αυξημένα κατά 10% σε σύγκριση με το 2022, και αναμένει περαιτέρω αύξησή τους κατά 10% το 2024.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *