Μαδρίτη: Τα μοντέλα αυτοκινήτων που προτιμούν οι οδηγοί ταξί της πόλης

Το δημοτικό συμβούλιο της Κοινότητας της Μαδρίτης δημοσίευσε τα τρέχοντα στοιχεία σχετικά με τον στόλο των οχημάτων ταξί που παρέχουν υπηρεσίες στην ισπανική πρωτεύουσα.

Όσον αφορά τον τύπο του καυσίμου, το μοντέλο που επιλέγεται από την πλειονότητα των επαγγελματιών είναι το υβριδικό βενζινοκίνητο όχημα, το οποίο χρησιμοποιείται από περίπου 8.500 οδηγούς ταξί. Η δεύτερη πιο δημοφιλής επιλογή μεταξύ των επαγγελματιών ταξί στην πρωτεύουσα είναι το όχημα βενζίνης/υγραερίου, με περισσότερα από 2.000 οχήματα. Στην τρίτη θέση βρίσκεται το ντίζελ, ακολουθούμενο από το φυσικό αέριο και τελευταία κατατάσσονται τα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα, τα οποία εξακολουθούν να έχουν μικρή παρουσία στην αγορά.

Ανά μάρκα αυτοκινήτου, η Toyota είναι η αυτοκινητοβιομηχανία με τον μεγαλύτερο αριθμό ταξί (πάνω από 8.000 οχήματα), ακολουθούμενη από τις Dacia, Seat, Skoda και Fiat. Όσον αφορά τα μοντέλα ταξί, το Prius Plus συνεχίζει να είναι η επιλογή των περισσότερων επαγγελματιών ταξί, με σχεδόν 4.000 μονάδες. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται το Corolla Sedan και ακολουθούν τα Dacia Lodgy, Seat Leon ST και Skoda Rapid.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *