Βαρσοβία: Aποκλεισμός της περιφερειακής οδού από οδηγούς ταξί μετά την απόρριψη των αιτημάτων τους από τον δήμο

Οι οδηγοί ταξί της Βαρσοβίας πραγματοποίησαν διαμαρτυρία, μετά την απόρριψη των αιτημάτων τους από τον δήμαρχο, Ραφάλ Τρζασκόφσκι, καταγγέλλοντάς τον ότι αδιαφορεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Η κινητοποίηση ξεκίνησε με συγκέντρωση σε ένα βενζινάδικο κοντά στο αεροδρόμιο της πολωνικής πρωτεύουσας στις 11:30 και η συμμετοχή ήταν μεγάλη, καθώς οι ταξιτζήδες έφεραν μαζί τους και μέλη των οικογενειών τους, οι οποίες πλήττονται από τις πολιτικές του δήμου. Στη συνέχεια απέκλεισαν την έξοδο προς την περιφερειακή οδό της Βαρσοβίας, από τις 12:00 έως τις 15:00.

Οι διοργανωτές της διαμαρτυρίας προειδοποίησαν ότι αυτή η διαδήλωση είναι μόνο η αρχή, αναδεικνύοντας την εκτεταμένη δυσαρέσκεια του κλάδου για τους χειρισμούς του δημάρχου όσον αφορά τους κανονισμούς για τις μεταφορές. Κατηγορώντας τον Τρζασκόφσκι και το δημοτικό συμβούλιο για αδράνεια και αδιαφορία όσον αφορά τη ρύθμιση των οδικών μεταφορών, οι οδηγοί ταξί απαίτησαν την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων τους, επισημαίνοντας τις νομικές ασυνέπειες των υφιστάμενων κανονισμών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *