Λονδίνο: Nέα πιάτσα ταξί 36 θέσεων με βελτιωμένες εγκαταστάσεις στον σιδηροδρομικό σταθμό

Από την Κυριακή 7 Απριλίου, ο σιδηροδρομικός σταθμός Γιούστον λειτουργεί μια ανανεωμένη πιάτσα, αποκλειστικά για τα μαύρα ταξί, με μια σειρά από αναβαθμίσεις που στοχεύουν στη βελτίωση της εμπειρίας των επιβατών και των οδηγών.

Η νέα πιάτσα, χωρητικότητας 36 θέσεων, περιλαμβάνει ένα σημείο εξυπηρέτησης επιβατών, καλύτερη σήμανση για την πρόσβαση στον σταθμό και προσθήκη 120 θέσεων για ποδήλατα.

Αναβαθμίσεις όπως ενισχυμένα υπερυψωμένα στέγαστρα και ένας διευρυμένος κόμβος διευκολύνουν την ευκολότερη πρόσβαση των πεζών.

Η πιάτσα ταξί βρίσκεται στην προμετωπίδα του σταθμού λεωφορείων και βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το σταθμό. Για όσους χρειάζονται υποστήριξη λόγω προβλημάτων κινητικότητας, το κιόσκι Assisted Travel Lounge θα συνεχίσει τη λειτουργία του στη σημερινή του θέση, με προσωπικό διαθέσιμο να προσφέρει καθοδήγηση και βοήθεια και στους δύο χώρους.

Με την προσθήκη της πιάτσας ταξί, η υφιστάμενη θα μετατραπεί σε έναν δημόσιο κήπο, με νέα φυτά, καθιστικά και μια πεζοδρομημένη διαδρομή που θα οδηγεί στον σταθμό.

Τα οχήματα ιδιωτικής μίσθωσης, συμπεριλαμβανομένων υπηρεσιών όπως η Uber και η Bolt, θα συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους στη δυτική πλευρά του σταθμού, διατηρώντας τη σαφή διάκριση των σημείων παραλαβής για διαφορετικούς τύπους οχημάτων.

Ο Γκάρεθ Πάρι, διευθυντής του σταθμού Γιούστον, δήλωσε: «Χαίρομαι που η νέα πιάτσα ταξί θα ανοίξει αργότερα αυτή την εβδομάδα, στο πλαίσιο της ευρύτερης επένδυσής μας για την αναβάθμιση του σταθμού.  Ομάδες από όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο συνεργάστηκαν στενά για αυτή την τόσο αναγκαία αναβάθμιση και οι επιβάτες μπορούν πλέον να έχουν πιο άνετες μετακινήσεις από και προς τον σταθμό».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *