Ίμπιζα: Οι οδηγοί ταξί καταγγέλλουν ότι η Uber χρησιμοποιεί τις πιάτσες ταξί για την παραλαβή πελατών

Η ένωση οδηγών ταξί Elite Corsaris d’Eivissa κατήγγειλε την Κυριακή ότι η πλατφόρμα Uber, η οποία άρχισε να λειτουργεί στο νησί τον περασμένο Νοέμβριο, χρησιμοποιεί τις πιάτσες ταξί για να παραλαμβάνει και να περιμένει τους πελάτες της, κάτι που αποτελεί παραβίαση της νομοθεσίας που ρυθμίζει αυτόν τον τύπο μεταφοράς.

Η Elite Corsaris, η οποία δεν έχει πάψει να παρακολουθεί τις παραβάσεις της αμερικανικής εταιρείας από την άφιξή της στο νησί, δημοσιοποίησε την Κυριακή βίντεο στο οποίο φαίνεται ένα όχημα της Uber να έχει σταθμεύσει σε σηματοδοτημένη πιάτσα ταξί περιμένοντας πελάτη. Όταν ο επιβάτης μπαίνει στο όχημα, ο οδηγός της Uber βάζει μπροστά τη μηχανή και φεύγει. Ο οδηγός ταξί που βιντεοσκόπησε το περιστατικό του επισημαίνει επίμονα ότι δεν μπορεί να παραλάβει πελάτες σε αυτό το τμήμα του δρόμου.

Οι ταξιτζήδες της Ίμπιζα προβλέπουν ότι το φετινό θα είναι «ένα καλοκαίρι που η Uber θα επιτρέπεται να παραβιάζει τη νομοθεσία περί μεταφορών των Βαλεαρίδων Νήσων, με το νησί της Ίμπιζα να μετατρέπεται σε παράδεισο για όσους παραβιάζουν τους νόμους όπου και όποτε θέλουν».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *