Σικάγο: O δήμος επιβραβεύει 8 οδηγούς προσαρμοσμένων ταξί προσφέροντάς τους δωρεάν άδειες

Το Τμήμα Επιχειρηματικών Υποθέσεων και Προστασίας Καταναλωτών του Σικάγου, σε συνεργασία με το Γραφείο του Δημάρχου για τα Άτομα με Αναπηρία, απένειμε το Βραβείο Οδηγού Ταξί με Προσβάσιμο Όχημα για Αμαξίδιο (WAV) σε 8 οδηγούς ταξί, σε αναγνώριση της εξαιρετικής εξυπηρέτησης πελατών και της αφοσίωσής τους στους επιβάτες με αναπηρία. Καθένας από τους οδηγούς θα λάβει μια δωρεάν άδεια ταξί.

«Το βραβείο οδηγών ταξί WAV αναδεικνύει την αφοσίωσή μας στη βελτίωση της προσβασιμότητας στο Σικάγο, ενθαρρύνοντας περισσότερους οδηγούς να παρέχουν αναγκαίες υπηρεσίες σε άτομα με αναπηρία», δήλωσε ο δήμαρχος Μπράντον Τζόνσον. «Αυτοί οι εξαιρετικοί οδηγοί αποτελούν παράδειγμα του πνεύματος της ενσωμάτωσης και συμβάλλουν σε μια πιο προσβάσιμη και ζωντανή πόλη για όλους».

Το βραβείο αναδεικνύει την προσπάθεια της πόλης να επεκτείνει τα ταξί για άτομα με μειωμένη κινητικότητα και λειτουργεί ως κίνητρο για τους οδηγούς ταξί να οδηγούν προσαρμοσμένα οχήματα. Οι 8 οδηγοί ταξί πραγματοποίησαν 2.500 διαδρομές το 2022.

Η βράβευση των οδηγών προσαρμοσμένων ταξί με δωρεάν άδεια ταξί, τους δίνει την ευκαιρία να γίνουν ιδιοκτήτες. Επιπλέον, μπορούν επίσης να λάβουν 25.000 δολάρια για τη μετασκευή του οχήματος και έως 9.000 δολάρια ετησίως για τα έξοδα συντήρησης. Οι αποδέκτες του βραβείου πρέπει να χρησιμοποιούν την άδεια σε ένα προσαρμοσμένο ταξί για τουλάχιστον 10 χρόνια.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *