Γερμανία: Σύλληψη υπόπτου στο Ντόρτμουντ μετά από σειρά διαρρήξεων ταξί

Μετά από μια ασυνήθιστη σειρά διαρρήξεων σε σταθμευμένα ταξί, η αστυνομία του Ντόρτμουντ ανακρίνει έναν ύποπτο, τον οποίο εντόπισαν και παρέδωσαν οδηγοί ταξί. Ο 18χρονος, που δεν είχε μόνιμη κατοικία, εμφανίστηκε το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στο Βόρειο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης συνοδευόμενος από δύο οδηγούς ταξί.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας του Ντόρτμουντ, ένας οδηγός ταξί παρατήρησε τον 18χρονο σε ένα καφέ, γύρω στις 7 το απόγευμα. Αναγνώρισε τον ύποπτο δράστη από τα πλάνα που είχε τραβήξει κάμερα παρακολούθησης σε ένα ταξί. Ο οδηγός κάλεσε έναν συνάδελφό του, ο οποίος επίσης αναγνώρισε τον ύποπτο. Μαζί συνέλαβαν τον 18χρονο, ο οποίος παραδέχτηκε τις ληστείες. Τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα, με την έρευνα να συνεχίζεται.

Αν και το τελευταίο διάστημα έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 100 διαρρήξεις σε ταξί, η αστυνομία έχει λάβει μόνο 16 καταγγελίες. Η αντικατάσταση των κατεστραμμένων παραθύρων των οχημάτων είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς τα συνεργεία έχουν πλέον ξεμείνει από ανταλλακτικά τζάμια.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *