Συνεργασία FreeNow και Karhoo στην ευρωπαϊκή επικράτεια

Η Karhoo, μια παγκόσμια πλατφόρμα B2B για υπηρεσίες κινητικότητας, και η FreeNow, η πλατφόρμα κινητικότητας που δραστηριοποιείται στην Ευρώπη, ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για την επέκταση της προσφοράς υπηρεσιών επιβατικών μεταφορών σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή ήπειρο. Αυτή η συνεργασία στοχεύει να κάνει τα ιδιωτικά και επαγγελματικά ταξίδια ακόμα πιο εύκολα, βελτιώνοντας την προσβασιμότητα σε υπηρεσίες ταξί και ενοικίασης με οδηγό.

Η Karhoo θα εμπλουτίσει την γκάμα υπηρεσιών της ενσωματώνοντας την προσφορά υπηρεσιών ταξί και ενοικιαζόμενων οχημάτων της FreeNow προκειμένου να εξυπηρετεί μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες στους τομείς της φιλοξενίας, των μεταφορών και των επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων, ειδικότερα, των Accor και SNCF Connect. Το δίκτυο FreeNow, το οποίο σήμερα διαθέτει πάνω από 200.000 ταξί και ενοικιαζόμενα οχήματα με οδηγούς, θα ενσωματωθεί στις εφαρμογές και ιστοσελίδες που προορίζονται για πελάτες. Αυτή η συνεργασία θα επιτρέψει στην Karhoo να ανταποκριθεί στην ολοένα αυξανόμενη ζήτηση και να προσφέρει μια ευρύτερη γκάμα επιλογών ενοικίασης ταξί και ιδιωτών οδηγών. Εκτός από τον κλασικό στόλο, θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα επιλογής μεταξύ ηλεκτρικών, υβριδικών και προσβάσιμων σε αναπηρικά αμαξίδια οχημάτων.

Η FreeNow και η Karhoo διαθέτουν ήδη τη νέα προσφορά υπηρεσιών σε βασικές ευρωπαϊκές αγορές, ιδίως στη Γερμανία, την Αυστρία, την Ισπανία, την Ιρλανδία, την Ελλάδα, την Ιταλία, τη Γαλλία, την Πολωνία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Η τεχνική ενοποίηση αναμένεται να ολοκληρωθεί σε όλες τις αγορές στις αρχές του 2024. Επιπλέον, οι δύο εταιρείες σχεδιάζουν την επέκταση της συνεργασίας τους στο εγγύς μέλλον.

«Η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών μας είναι ένα σημαντικό βήμα για τη διαφανή σύνδεση της προσφοράς και της ζήτησης υπηρεσιών ταξί και ενοικίασης αυτοκινήτου με οδηγό στην Ευρώπη», δήλωσε ο Τόμας Ζίμερμαν, γενικός διευθυντής της FreeNow. «Από τη μία πλευρά, προσφέρουμε μια αξιόπιστη εμπειρία στους ιδιώτες και επαγγελματίες πελάτες μας. Από την άλλη πλευρά, αυτή η συνεργασία ανοίγει τον δρόμο για μεγαλύτερη ζήτηση και αυξημένες δυνατότητες εισοδήματος για τους συνδεδεμένους οδηγούς».

Ο Τέρι Κόουτς, γενικός διευθυντής της Karhoo, πρόσθεσε: «Ενώνοντας τις δυνάμεις μας με τη FreeNow, εκμεταλλευόμαστε τους αντίστοιχους πόρους μας για να δημιουργήσουμε ένα οικοσύστημα MaaS (Mobility-as-a-service) που θα αλλάξει τον τρόπο πρόσβασης και χρήσης των υπηρεσιών μεταφοράς. Η προσθήκη περισσότερων από 200.000 οχημάτων μέσω της πλατφόρμας FreeNow δίνει στους συνεργάτες της Karhoo και στους πελάτες τους μεγαλύτερη πρόσβαση σε αποτελεσματικές λύσεις μετακίνησης, τόσο σε νέες όσο και σε υφιστάμενες περιοχές λειτουργίας».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *