Ισπανία: H καλύτερη διαδρομή ταξί της χρονιάς, το TaxiLuz, πραγματοποιήθηκε στην Μαδρίτη στις 12 Δεκεμβρίου

Στις 12 Δεκεμβρίου, στις 18.00 το απόγευμα, ξεκίνησε μια διαδρομή με ταξί στη Μαδρίτη που για τους οδηγούς τους είναι «η καλύτερη της χρονιάς». Εκείνη την ώρα, στη λεωφόρο Paseo de Camoens, 150 οδηγοί ταξί ξεκίνησαν τη διαδρομή αλληλεγγύης TaxiLuz μεταφέροντας νοσηλευόμενα παιδιά και ηλικιωμένους στους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας της Ισπανίας, προκειμένου να απολαύσουν τον χριστουγεννιάτικο φωτισμό. Η βόλτα ολοκληρώθηκε μετά τις 20.00.

«Κάθε χρόνο έχουμε μεγαλύτερη ζήτηση και ήδη έχουμε λίστα αναμονής για την επόμενη χρονιά», δήλωσε η Λάουρα Καστίγιο, μία από τις διοργανώτριες. «Αναγκαστήκαμε να μειώσουμε τον αριθμό των οχημάτων, καθώς υπήρχαν χρονιές που συμμετείχαν 300 ταξί και αυτό προκαλούσε μποτιλιάρισμα», πρόσθεσε.

Η πρωτοβουλία αυτή δεν πραγματοποιείται μόνο στη Μαδρίτη. Σε αυτή τη φιλανθρωπική βόλτα συμμετείχαν επίσης οδηγοί ταξί από τη Βαρκελώνη, τη Μάλαγα, τη Σεβίλλη,  τη Βαλένθια, τη Σαραγόσα, τη Μούρθια, τη Μαρμπέλα, τη Γκιχόν, τη Γρανάδα, το Βαγιαδολίδ, την Ίμπιζα και την Αλγεσίρας.

Στην περίπτωση της Βαλένθια, για παράδειγμα, 36 ταξί παρέλαβαν περισσότερα από 130 άτομα, παιδιά και ηλικιωμένους από συνολικά οκτώ δομές στην ευρύτερη περιοχή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *