Η Elite Τaxi ανακοίνωσε ότι θα αποκλείσει ολόκληρη τη Βαρκελώνη τον Σεπτέμβριο

Η ένωση Elite Taxi Barcelona ανακοίνωσε ότι θα αποκλείσει όλες τις προσβάσεις προς την πόλη της Βαρκελώνης -το αεροδρόμιο, το λιμάνι και τις κύριες αρτηρίες της πρωτεύουσας της Καταλονίας- από την 1η έως τις 4 Σεπτεμβρίου.

Οι κινητοποιήσεις θα διοργανωθούν σε ένδειξη διαμαρτυρίας γι’ αυτό που χαρακτηρίζει «φασιστική επίθεση» από την Καταλανική Αρχή Ανταγωνισμού.

«Η Elite Barcelona θα καλέσει τον κλάδο σε κινητοποιήσεις τον Σεπτέμβριο και θα αποκλείσει όλες τις προσβάσεις στη Βαρκελώνη», αναφέρεται στη σημερινή ανακοίνωση της ένωσης. Οι λόγοι που επικαλείται είναι οι ακόλουθοι:

«1. Η φασιστική επίθεση της Αρχής Ανταγωνισμού εναντίον της ένωσής μας και της ελεύθερης έκφρασης στην αγαπημένη μας Καταλονία, όπου γίνεται τόσος λόγος για θεμελιώδη δικαιώματα, εκτός από την περίπτωση που μια ομάδα αυτοαπασχολούμενων και εργαζομένων δέχεται επίθεση.

2. Για τη σιωπή ΟΛΩΝ των καταλανικών πολιτικών κομμάτων μπροστά σε αυτή την πρωτοφανή επίθεση από έναν καταλανικό θεσμό που προσπαθεί να λογοκρίνει την άποψή μας για εταιρείες που είναι ΤΟΞΙΚΕΣ για τους οδηγούς ταξί και για την κοινωνία και την οικονομία, όπως οι UBER, CABIFY, BOLT και FREE NOW».

Η ένωση απαιτεί:

«1. Την άμεση απόλυση του Ροζέρ Λοπαχέρ και της Σουζάνα Γκράου, επειδή είναι οι εγκέφαλοι αυτής της επιχείρησης πολιτικής καταστολής και επειδή επιβάλλουν τη δικτατορία των πολυεθνικών στη χώρα όπου οι θεμελιώδεις ελευθερίες και η ελευθερία της έκφρασης προστατεύονται αποσπασματικά και για κάποιους.

2. Να ξεκινήσει μια εξεταστική επιτροπή στο Κοινοβούλιο της Καταλονίας για να διερευνήσει το δίκτυο επιρροής, το πιθανό ξέπλυμα χρήματος, τη φοροδιαφυγή, τον αθέμιτο ανταγωνισμό και άλλες πιθανές παραβάσεις και εγκλήματα των πλατφορμών στις επιβατικές μεταφορές στην Καταλονία.

Το ταξί δεν θα σταματήσει μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη εναντίον αυτών των άρρωστων ανθρώπων του άγριου νεοφιλελευθερισμού, δημιουργών μονοπωλίων και των συνεργών εταιρειών που λυμαίνονται τους μικρούς αυτοαπασχολούμενους και τους εργαζόμενους. Θα βάλουμε τέλος στις πρακτικές της Αρχής Ανταγωνισμού, που χρησιμεύει μόνο για να στήνει εκδηλώσεις με δικηγορικές εταιρείες, ώστε να μπορεί αργότερα να καταλάβει θέσεις στα διοικητικά τους συμβούλια. Σας ευχαριστούμε, Uber, που για άλλη μια φορά αποδεικνύετε ποιος διοικεί την Αρχή Ανταγωνισμού, όπως έχει ήδη αποδειχθεί από τα αρχεία της Uber με τη σκατένια πυραμίδα σας και το πόσο γ@@@@@ παράνομοι είστε», καταλήγει η ανακοίνωση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...