Πορεία διαμαρτυρίας για τα ταξί της Μαδρίτης

Τα ταξί της Μαδρίτης ακινητοποιήθηκαν σήμερα  Τετάρτη 25 Νοεμβρίου, προκειμένου  να αναγκάσουν τις αρχές να ακούσουν τις απαιτήσεις ενός τομέα που «πεθαίνει» λόγω της κρίσης Covid-19. Η συγκέντρωση έγινε στις 11:00 π.μ., μεταξύ της πλατείας Plaza de Colón και της έδρας του Δημοτικού Συμβουλίου της Μαδρίτης. Οργανώθηκε  από το FPTM, το Madrid Taxi Association και το Madrid Elite Taxi Association .

Ο Julio Sanz, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ταξί της Μαδρίτης (FPTM) τόνισε  ότι είναι μια ειρηνική πορεία για να πειστεί ο δήμαρχο της Μαδρίτης, José Luis Martínez Almeida, \”να ακούσει τις απαιτήσεις ενός τομέα που πεθαίνει λόγω της κρίσης του covid-19\”.

Πάνω από 10.000 οχήματα κλήθηκαν να συμμετάσχουν στην πορεία, ακολουθώντας πάντα τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα και τους περιορισμούς. Ο Σανζ είχε ήδη προειδοποιήσει πριν από λίγες ημέρες ότι \”το 40% των οδηγών ταξί της Μαδρίτης σκέφτονταν να εγκαταλείψουν τον τομέα\” και ότι \”το ταξί βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, βλέποντας πώς δεν υπάρχει καμία βοήθεια \”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...