Σαραγόσα: Oδηγός ταξί έγινε πασίγνωστος εξαιτίας του στολισμού του αυτοκινήτου του για το Χάλογουιν

Το όνομά του είναι Σεζάρ Κορέα, είναι 43 ετών και οδηγεί ταξί στην πρωτεύουσα της Αραγονίας εδώ και 15 χρόνια. Ήταν άγνωστος στους περισσότερους, έγινε όμως βάιραλ στο ίντερνετ βγαίνοντας για δουλειά τη νύχτα της 31ης Οκτωβρίου με δυο πόδια βουτηγμένα στο αίμα να εξέχουν από το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του, με αφορμή το Χάλογουιν.

«Στη χώρα μου, το Εκουαδόρ, είναι πολύ συνηθισμένο να τοποθετούν τέτοιου είδους μαριονέτες ή κούκλες στο καπό ή στην οροφή του αυτοκινήτου, ειδικά για να γιορτάσουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς», λέει ο ίδιος. «Πάντα ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο. Φέτος, όταν επιτέλους απέκτησα την άδειά μου, πήρα θάρρος. Ζήτησα από τη γυναίκα μου να ράψει μερικά παλιά κοριτσίστικα παντελόνια σε κάποια αθλητικά παπούτσια, φρόντισα για το γέμισμα και αγόρασα τεχνητό αίμα για να καλύψω το αυτοκίνητο», εξηγεί.

\"\"

Δεν φανταζόταν όμως τον αντίκτυπο που θα είχε αυτή η πράξη του. «Σε κάθε φανάρι που σταματούσα, έβγαζαν όλοι φωτογραφίες με το ταξί. Δεν πίστευα ότι θα ήταν τόσο αστείο για τον κόσμο, πόσο μάλλον ότι θα κατέληγα να εμφανιστώ και στις εφημερίδες. Μου έστελναν μηνύματα ότι έχω γίνει διάσημος και ότι η φωτογραφία μου είναι παντού», λέει, έκπληκτος ακόμα με αυτό που συνέβη.

Εκπρόσωπος της Emisora 75, μίας από τις δύο εταιρείες ταξί που υπάρχουν στην πόλη και στην οποία ανήκει ο πρωταγωνιστής αυτής της ιστορίας, λέει ότι η πρωτοβουλία του Σεζάρ, ήταν η καλύτερη δυνατή διαφήμιση για έναν κλάδο που περνάει μια δύσκολη φάση, ειδικά μετά την πρόσφατη είσοδο της Uber στην πρωτεύουσα της Αραγονίας, καθώς το τηλέφωνό της εμφανίστηκε παντού. Στην εταιρεία έχουν ενταχθεί 1.100 ταξί από τα 1.770 που λειτουργούν στη Σαραγόσα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...