Η Elite Taxi Barcelona ζητά την άμεση απόλυση της προέδρου της Εθνικής Επιτροπής Αγορών και Ανταγωνισμού για την εμπλοκή της στα «Uber Files»

Μετά τις διαρροές που αποκαλύπτουν τα παράτυπα σχέδια που πραγματοποίησε η Uber για να εγκατασταθεί στην Ισπανία και σε άλλες χώρες, η Elite Taxi Barcelona ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιήσει κινητοποίηση για την επόμενη Πέμπτη, 14 Ιουλίου, κατά του CNMC (Εθνική Επιτροπή Αγορών και Ανταγωνισμού). Συγκεκριμένα, οι ταξιτζήδες της Βαρκελώνης ζητούν «την άμεση απόλυση της προέδρου Cani Fernández λόγω των άμεσων δεσμών που είχε και έχει με την Uber όπως φαίνεται από τα «Uber Files», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους.
Επιπλέον, από την Elite αναφέρουν ότι έχουν κληθεί από την Καταλανική Αρχή Ανταγωνισμού σε συνάντηση. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα. «Θα πάμε θα τους μεταφέρουμε την ταλαιπωρία μας για ό,τι έχει βγει και θα απαιτήσουμε να αρχειοθετηθεί ο φάκελος κυρώσεων που μας κρατούσε σε εκκρεμότητα για μήνες» αναφέρουν.
«Δεν μπορούμε να είμαστε στα χέρια εκείνων που είναι μέρος αυτής της σύγκρουσης που δημιουργεί μια πολυεθνική, η οποία αναγνωρίζεται από την ίδια ότι ενεργούσαν για χρόνια ως εγκληματική οργάνωση. Επικοινωνούμε με τους άλλους συλλόγους ταξί για να πάμε χέρι-χέρι μπροστά σε ένα τέτοιο σκάνδαλο που πλήττει άμεσα το CNMC και την πρόεδρό του» καταλήγουν.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...