Μια γυναίκα οδηγός Ταξί ανακηρύχθηκε πρόσωπο της Φλωρεντίας για το 2020

Η Caterina Bellardi με το πολύχρωμο ταξί της ανακηρύχθηκε «πρόσωπο της Φλωρεντίας 2020». «Σας ευχαριστώ όλους. Θα ήθελα να σας αγκαλιάσω έναν προς έναν. Να χαμογελάμε ο ένας στον άλλον. Βγείτε έξω και αφήστε την ψυχή σας να ζήσει. Να περπατήσει. Μην την αναλώνετε στα κοινωνικά δίκτυα» λέει η Zia Caterina όπως την φωνάζουν οι φίλοι και οι συνάδελφοί της.

Η Caterina σε μαγεύει με το χαμόγελό της και την ενέργειά της. Έχει το δικό της στυλ. Με το πολύχρωμο ταξί της συνοδεύει παιδιά με ειδικές ανάγκες σε όλες τις δραστηριότητες τους.

\"\"

«Αυτό που νιώθω για τα παιδιά, είναι καθαρά συναισθήματα. Μέσα στο ταξί υπάρχει πίστη, αγάπη, κατανόηση», λέει η Zia Caterina. Πριν από είκοσι χρόνια η Bellardi έχασε τον σύντροφό της κι από τότε ανέβηκε στο ταξί και χάραξε την δική της διαδρομή.

«Γεννήθηκα στο Πράτο, αλλά ερωτεύτηκα την Φλωρεντία μέσα από τα μάτια του. Όταν έφυγε από τη ζωή, αισθάνθηκα ότι πρέπει να ζήσω, να τα καταφέρω όχι μόνο για μένα αλλά και για εκείνον.»

Η Caterina Bellardi είναι πλέον σύμβουλο, όχι μόνο για την οικογένεια των ταξί, αλλά για την ίδια την πόλη. Το πολύχρωμο ταξί της αγαπήθηκε από τα παιδιά της Φλωρεντίας και οι κάτοικοι της πόλης την επιβράβευσαν μ’ αυτόν τον τιμητικό τίτλο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...