Οι ταξιτζήδες συλλέγουν κουβέρτες και ρούχα για τους άστεγους του Μιλάνο

Γύρω από την πόλη, όπως πάντα. Αυτή τη φορά, ωστόσο, όχι για δουλειά αλλά για αλληλεγγύη. Στο Μιλάνο, η μεγάλη καρδιά των οδηγών ταξί κυριολεκτικά βγαίνει στους δρόμους και από τις 16 έως τις 23 Ιανουαρίου θα είναι οι πρωταγωνιστές μιας ειδικής συλλογής αγαθών που θα δωρίσουν στους άστεγους.
Το ραντεβού διοργανώνεται από το \”Tutti taxi per amore\”, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό οδηγών ταξί που είναι πολύ αφοσιωμένος σε κοινωνικά θέματα και ο οποίος πραγματοποιεί περιοδικά πρωτοβουλίες για καλό σκοπό. Για αυτόν τον χειμώνα, οι οδηγοί ταξί αποφάσισαν να συλλέξουν πουλόβερ, μπουφάν, υπνόσακους, παπούτσια και κουβέρτες – τα οποία πρέπει να είναι κλειστά στη συσκευασία τους, τα οποία στη συνέχεια θα δοθούν στους άστεγους της περιοχής.
Τα ρούχα και οι κουβέρτες πρέπει να είναι καθαρά και σε καλή κατάσταση και μπορούν να παραμείνουν στα διάφορα σημεία συλλογής που βρίσκονται στην πρωτεύουσα. Οι Μιλανέζοι που δεν θα μπορούν να φτάσουν σε οποιαδήποτε από τις επιλεγμένες διευθύνσεις, μπορούν να κάνουν δωρεά επικοινωνώντας στο τηλέφωνο της διοργανώτριας αρχής. Ένας οδηγός ταξί από την ομάδα θα φτάσει στη διεύθυνση που θα του υποδειχθεί και θα πάρει το \”πακέτο\” για τους άστεγους. \”Είναι η δέσμευσή μας να υποστηρίξουμε την κοινωνική ένταξη, για όσους έμειναν πίσω και χρειάζονται τα πάντα, \”εξήγησε ο Μάρκο Σαλτσίκια, πρόεδρος του \”Tutto taxi per amore\”. Και είναι σίγουρα μια όμορφη δέσμευση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...