\”Μείνετε ασφαλείς, μετακινηθείτε με ταξί\”, το μήνυμα της Διεθνούς Έκθεσης Ταξί στην Κολωνία.

Compressed by jpeg-recompress

Η Ευρωπαϊκή Έκθεση Ταξί πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια στις εγκαταστάσεις του Εκθεσιακού Κέντρου Κολωνίας. Σε ένα πρώτο μήνυμα, οι  διοργανωτές επιβεβαίωσαν ότι πολλοί εκθέτες έχουν ήδη ανανεώσει το ραντεβού τους για το Νοέμβριο. Το  σχέδιο της αίθουσας (κάτοψη) , το οποίο μπορεί να προβληθεί σε απευθείας σύνδεση, δείχνει ότι εκτός από τους κλασικούς κατασκευαστές οχημάτων, πολλοί πάροχοι λογιστικών συστημάτων, λύσεις υλικού για ταξί και μεσίτες επιβεβαίωσαν σταθερά τη θέση τους στην εμπορική έκθεση. 66 από αυτούς ήταν ήδη εκεί ως εκθέτες στο Taximesse 2018.

Η Ευρωπαϊκή Έκθεση Ταξί διοργανώνεται για έβδομη φορά από την Fachvereinigung Personenverkehr Nordrhein Taxi-Autovermietung eV και θα πραγματοποιηθεί στις 6 και 7 Νοεμβρίου στην αίθουσα 4.1. Ο Ομοσπονδιακός Σύνδεσμος Ταξί και Ενοικιάσεων Αυτοκινήτων (ΒΖΡ) έχει ήδη συγκαλέσει Γενική Συνέλευση για τις 5 Νοεμβρίου 2020 που θα  διεξαχθεί στην αίθουσα 2.2. Υπάρχει αρκετός χώρος για μέγιστο αριθμό 5.000 συμμετεχόντων. Το σύνθημα για το τρέχον έτος είναι: \”Μείνετε ασφαλείς, μετακινηθείτε με ταξί\”.

Αυτό το διεθνώς εφαρμόσιμο σύνθημα προορίζεται να καλύψει τις πολλές πτυχές που μπορεί να προσφέρει ο κλάδος ταξί παγκοσμίως στον τομέα των επιχειρηματικών και ιδιωτικών πελατών, τη μεταφορά ασθενών και αναπήρων, την κλήση ταξί και την τακτική εξυπηρέτηση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...