Νάπολη: Αγανακτισμένοι οι οδηγοί ταξί με τα άλυτα διαχρονικά προβλήματα

Η Ένωση Οδηγών Ταξί και η  OR.S.A. Taxi καταγγέλλουν τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη Νάπολη όσον αφορά την κυκλοφορία, τις παράνομες υπηρεσίες μεταφοράς και τη μη αναπροσαρμογή των κομίστρων.

«Καταγγέλλουμε τη στάση που τηρεί ο σύμβουλος Κινητικότητας», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσαν τα σωματεία, «η οποία παρατείνει διαχρονικά προβλήματα, όπως αυτό της κυκλοφορίας στην πόλη, το οποίο βραχυπρόθεσμα και με την επιστροφή της τουριστικής περιόδου θα φέρει στην επιφάνεια όλες τις δυσκολίες που θα πρέπει να αντιμετωπίσει ο κλάδος των ταξί προκειμένου να εκτελέσει μια υπηρεσία κοινής ωφέλειας. Κατά την οποία η ταχύτητα είναι η πρωταρχική πτυχή που πρέπει να προσφερθεί στους χρήστες.

Όσον αφορά την καταπολέμηση της ανεξέλεγκτης κατάχρησης που γονατίζει τις ήδη πενιχρές καθημερινές εισπράξεις μας, δεν έχει γίνει τίποτα. Τέλος, οφείλουμε να σημειώσουμε την ταπείνωση, μετά από χρόνια μάταιης αναμονής, που μας κάνει θεατές σε αυτό το ντροπιαστικό θέατρο μεταξύ της δημοτικής αρχής και της Αρχής Μεταφορών για να πετύχουμε μια τιμολογιακή αναπροσαρμογή που δικαιούμαστε, σε μια εποχή που τα πάντα έχουν αυξηθεί δυσανάλογα. Τώρα πια έχουμε φτάσει στα όριά μας, δεν μπορούμε πλέον να αντέξουμε τα λειτουργικά έξοδα που έχουν γίνει υπέρογκα, αρχής γενομένης από την αδικαιολόγητη αύξηση των ασφαλίστρων και των καυσίμων. Για τους λόγους αυτούς, καλούμε τον κλάδο σε επαγρύπνηση, ζητώντας μια επείγουσα συνάντηση με τους αρμόδιους το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να συζητήσουμε αυτά τα ζητήματα».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *