Γερμανία: Προειδοποιήσεις της πολιτικής προστασίας θα εμφανίζονται στις φωτεινές πινακίδες ταξί

Το Ομοσπονδιακό Γραφείο Πολιτικής Προστασίας και Αντιμετώπισης Καταστροφών της Γερμανίας (BBK), υπεύθυνο για την προειδοποίηση του πληθυσμού σε περίπτωση καταστροφών, συμπεριέλαβε και τις οθόνες ταξί DooH της Uze Mobility στο δίκτυο του συστήματος προειδοποίησης MoWas.

Το MoWas, το σύστημα προειδοποίησης στο οποίο συνδέονται διάφορα κανάλια, έχει αναπτυχθεί από την πολιτική προστασία για την προειδοποίηση κατά των καταστροφών. Οι προειδοποιήσεις διανέμονται στη συνέχεια, για παράδειγμα, μέσω ραδιοφώνου και τηλεόρασης, κινητών τηλεφώνων, της εφαρμογής προειδοποίησης Nina και επίσης πολλών στύλων DooH σε όλη τη Γερμανία. DooH σημαίνει «digital-out-of-home», δηλαδή ψηφιακή υπαίθρια διαφήμιση σε μεγάλες οθόνες που τοποθετούνται σε πολυσύχναστα σημεία των πόλεων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του BBK, προστίθεται ένας νέος δίαυλος επικοινωνίας με μια ακόμη συσκευή προειδοποίησης: οι ομοσπονδιακές, κρατικές και τοπικές κυβερνήσεις θα χρησιμοποιούν πλέον και οθόνες στην οροφή των ταξί για να προειδοποιούν τον πληθυσμό. Στο εξής, σε περίπτωση κρίσης, η τοπικά προσαρμοσμένη προειδοποίηση θα είναι ορατή στις οθόνες οροφής της εταιρείας UZE Mobility. Μέχρι σήμερα, περίπου 600 ταξί σε όλη τη Γερμανία έχουν εξοπλιστεί με τέτοιου είδους οθόνες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *