Ισραήλ: Η Gett εγκατέστησε νέες οθόνες κράτησης ταξί στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν

Η Gett παρουσίασε μια καινοτόμο υπηρεσία ταξί στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν, το διεθνές αεροδρόμιο του Ισραήλ, που δέχεται πάνω από 19 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως. Οι επιβάτες που φτάνουν στο αεροδρόμιο θα έχουν πλέον την άνεση να κλείνουν διαδρομές με ταξί χρησιμοποιώντας ψηφιακά κιόσκια. Το σύστημα αυτό στοχεύει στον εξορθολογισμό της διαδικασίας αποστολής ταξί, μειώνοντας τους χρόνους αναμονής και βελτιώνοντας τη συνολική αποτελεσματικότητα της υπηρεσίας.

Η πλατφόρμα της Gett είναι σχεδιασμένη ώστε να αποτελεί την επίσημη υπηρεσία στο αεροδρόμιο, ενσωματώνοντας τη διαχείριση της αναμονής και την εξυπηρέτηση πελατών για να παρέχει μια απρόσκοπτη υπηρεσία τόσο για τους επιβάτες όσο και για τους οδηγούς.

Επιπλέον, η πλατφόρμα θα διαχειρίζεται τις εγγραφές για τους επιλέξιμους οδηγούς, ενσωματώνοντας τη διαδικασία αυτή στην υπάρχουσα εφαρμογή της.

Η υπηρεσία, η οποία προς το παρόν παρέχεται σε δοκιμαστική φάση, αναμένεται να αναπτυχθεί πλήρως το δεύτερο τρίμηνο του 2024. Η εξέλιξη αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων προσπαθειών της Αρχής Αεροδρομίων του Ισραήλ για τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των επιβατών.

Ο Μαρκ Ουν, διευθύνων σύμβουλος της Gett Israel, δήλωσε: «Το έργο αυτό αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς. Η ομάδα εργάστηκε επί μήνες για την ανάπτυξη μιας ελκυστικής λύσης για την πρώτη υπηρεσία ταξί αεροδρομίου με τη χρήση της τεχνολογίας στη χώρα. Το Μπεν Γκουριόν είναι η κύρια πύλη εισόδου στο Ισραήλ και ανυπομονούμε να παραδώσουμε ένα κορυφαίο προϊόν που θα συμβάλει στον εξορθολογισμό των ευρύτερων λειτουργιών του αεροδρομίου και στη βελτίωση των υπηρεσιών του αεροδρομίου για τους πελάτες του. Αυτή η νέα πλατφόρμα θα μπορούσε επίσης να αποτελέσει μια εξαιρετική λύση για άλλα αεροδρόμια παγκοσμίως που χρειάζονται αυτόματη διαχείριση της υπηρεσίας ταξί».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *